Kronesalen

Kronesalen er navnet på vår nye festsal, som kan leies fra 15. september. 

Kronesalen ligger på Sentralens loft, og har en åpen, lys og luftig atmosfære. Rommet føles lunt, samtidig som de store vinduene slipper inn mye lys. I tillegg har salen egen utgang til den nye takterrassen. 

Kronesalen er perfekt deg som planlegger å arrangere bryllup, konferanse, firmafest eller privat selskap i et utradisjonelt lokale midt i hjertet av Oslo.

Kapasitet: ca 100 personer

Størrelse: 100 kvm

Oppsett: Stående, kino, klasserom, hestesko, gruppebord, utstilling. 

Passer til: Konferanser, bryllup, fest, kick-off, messer, produktlanseringer, konfirmasjoner, jubileer, intimkonserter, sommerfester, julebord.

Teknisk: Ved leie av grunnpakke er det inkludert lydanlegg, projektor, lerret og to trådløse mikrofoner og tilkobling til PC-lyd. Belysningen i salen gir godt arbeidslys på dagtid og stemningsfullt lys på kvelden, med et lydanlegg både sørger for både god taletydelighet og som tåler å være med på fest på kveldstid. Det tekniske utstyret i salen passer til enklere konferanser, seminarer og produktlanseringer, og bryllup, intimkonserter og fester.

Servering: Sentralen Mat serverer alle typer catering, som full middag, lunsj, buffet og bar.

Adkomst: Heis fra hovedinngang i første etasje, trapp til 5. etasje eller 6. etasje.

Fasiliteter: 

  • Toaletter,
  • Dagslys fra store vinduer i taket,
  • Utgang til nedre del av takterrassen,
  • Universell utforming,
  • Teleslynge.

Ønsker du å leie Kronesalen? Lurer du på noe? Skriv til oss på booking@sentralen.no, ring oss på tlf. 22 47 25 00 eller trykk på knappen under for å fylle ut kontaktskjema!

Er du nysgjerrig på de andre nye lokalene på Sentralen? Se her!