Mennesker som hygger seg

Firmafest og julebord

På jakt etter de optimale rammene for den neste festen i regi av jobben? På Sentralen finner du fleksible lokaler i alle størrelser og servering i toppklasse til firmafesten eller julebordet.

Send bookingforespørsel

Vi tilrettelegger for alt fra mindre kick-off til storstilte banketter. Med seks fantastiske saler og en rekke mindre lokaler, møter Sentralen de aller fleste behov når festligheter skal arrangeres.

Formidabelt for firmafesten
Vi pynter og dekker opp for opp mot 300 til bords i vår storstue Marmorsalen. Et sjelfylt lokale med historiske prakt setter stemningen for en kveld utenom det vanlige.    

Storslagne rammer
Forstanderskapssalen er noe mindre av størrelse, men fremstår minst like storslagen med sine mektige lysekroner og klassiske trekjæringer i veggene. Her kan opp til 100 sitte til bords i den tidligere sparebankens nyoppussede styrerom.

Fest i bankboksen
Mer intim og kanskje enda mer unik blir opplevelsen ved å legge festlighetene til sparebankens gamle bankhvelv. Hvelvet er Sentralens skattekammer, et intimt black box-lokale med plass til 50 sittende, som på et blunk kan gjøres om til byens råeste dansegulv.