Banearrangementer i mai

Mai måned er godt i gang og i år har vi flere fridager som skal fylles med aktivitet for barnefamilien! Heldigvis har vi på Sentralen et fullspekket program som kan underholde barna når helgene blir ekstra lange.

Improteater, kreative snekring og trolsk stemning: 9. – 12. mai

Førstkommende helg er det Kristi Himmelfart og vi har gleden av å kunne presentere et langhelgprogram for hele familien. Torsdag til søndag arrangerer foreningen Vi er alle kreative byggeleker for skolebarna. Les mer om dette gratis tilbudet her. Lørdag 11. mai kan hele familien kose seg med en fantastisk forestilling laget av Plutselig Barneteater. Klokken 14:00 spiller de Improvisert eventyrteater for hele familien. I tillegg blir det en trolsk og magisk konsert med Slåttestjernene og forteller Mari Maurstad på søndag.

Barnas verksted og åpen spilldag med bibliogames: 18. -1 9. mai

Hver helg har vi Barnas Verksted på Sentralen. Denne helgen er ingett unntak. På «Barnas Verksted» kan barna tegne, male, lime, fargelegge, bygge duplo, leke og lesebøker i lesehjørnet under trappa. Foreldre kan kose seg i lenestolene og rundt bordene i Vinterhagen. På søndagen kan man gå på «Åpen spilldag med Bibliogames» hvor barna kan prøve forskjellige spill fra flere sjangere på diverse konsoller, VR, og PC! Følg Bibliogames på facebook for oppdatert informasjon om helgens tema.

Brødrene løvehjerte, musikkglede og tingenes magiske liv: 25. – 26. mai

Multiteateret (tidligere kulturklovnene) viser teaterforestillingen Brødrene Løvehjertet lørdag 25. og søndag 26. mai. Her gjelder det å være rask, en av de fire forestillingene er allerede utsolgt. Du kan lese mer om forestillingen her. På lørdagen kan du også oppleve konserten Gammelt er gøy! med gruppen Tipp, tipp, Tátara, Ur! Det er en barneforestilling som tilbyr en leken, eksperimentell og mangfoldig opplevelse av folke- og tidligmusikk for barn! På søndag inviterer Beata K. Iden til en utforskende og leken forestilling kalt «tingenes magiske liv». Både barn og voksne blir invitert til å delta og være med på å skape et felles og magisk rom for opplevelser.

Uffda!

Her fant vi ingenting...

Prøv å søke på noe annet, eller tilbakestill filterene.

Til toppen