Gymsalen

Lokalene der de bankansatte i sin tid fikk sin ukentlige trim, er nå modernisert og tilrettelagt for alt fra dans og fest til seminar og workshop.

De avlange lokalene møter deg med et naturlig trappeamfi, parkettgulv, generøs takhøyde, store vinduer og gulv til tak-speil. Her er det alle muligheter for å svinge seg til de store høyder, enten det er dansetrinn eller ideer som skal finpusses.

Gymsalen fyller et sårt behov for skikkelige arenaer for profesjonell dans i Oslo; generøs takhøyde, store vinduer og gulv til tak-speil. I tillegg er salen fleksibel og kan tilpasses varierte arrangementer som seminarer, teater og konserter. Gymsalen har kapasitet til 150 stående publikummere, 70 sittende i amfi eller 140 sittende i amfi og på stoler i kinoppsett.

Kapasitet: 150 stående / 70 sittende 
Covid-19-tilpasset kapasitet: 47 sittende

Størrelse: 114 m2

Teknikk: Ved leie av grunnpakke er det inkludert lydanlegg, enkelt scenelys og enkel miljøbelysning, projektor, 2 stk. trådløse mikrofoner og tilkobling til pc-lyd. For priser på ekstra teknisk utstyr og bemanning, ta kontakt.

Servering: Mulighet for alle typer catering.

Ønsker du å leie Gymsalen? Lurer du på noe? Skriv til oss på booking@sentralen.no, ring oss på 22472500 eller trykk på knappen under for å fylle ut kontaktskjema!

Ønsker du et alternativ? Sjekk ut disse!