Forstanderskapssalen

Kapasitet: 150 stående / 140 sittende personer.

Størrelse: 158 kvm.

Den gamle forstanderskapsalen med sine klassiske treskjæringer i veggene og imponerende lysekroner i taket ligger i byggets tredje etasje. Gjennom hundre år var dette bankens «helligste», og frem til nylig var veggene dekket av portretter av alle direktører i bankens historie.

Salen er nyoppusset med fullt teknisk utstyr til konferanser, foredrag og større møter med opptil 120 deltakere sittende i kinooppsett, i tillegg til mindre konserter og forestillinger med mindre riggebehov. Direktørbildene er borte, men vi har beholdt treskjæringene og lysekronene og satt inn et Steinway C-flygel. 

NB! Flygelet står på scenen. Ønsker du å flytte flygelet kan dette gjøres mot et gebyr.

Teknikk:

Ved leie av grunnpakke er det inkludert lydanlegg, enkel lysrigg, projektor, 2 stk trådløse mikrofoner og tilkobling til pc-lyd.

For priser på ekstra teknisk utstyr og bemanning, ta kontakt.

Fasiliteter og adkomst:

3. etg fra festinngangen i Øvre Slottsgate 3 via Marmortrappen eller heis i hovedinngang. Mingle /pauserom i tilstøtende lokale. Toaletter i gangen utenfor lokalen. Dagslys fra store vinduer mot Øvre Slottsgate.
Parkettgulv. Hovedinngang fra høyre scene. Ved leie av Forstanderskapssalen er det mulig å bruke Direktørrommet som backstage. Egen sceneinngang fra backstage. 2 stk rømningsveier.

Servering:

Barmuligheter og servering fra mobil bar i lokalet, bardisk i Marmortrappen eller i mingleområdet i tilstøtende lokale.

Mat og drikke kan også kjøpes direkte fra Sentralens restaurant og café i 1.etg. eller bestilles på epost: mat@sentralen.no.

Skriv til oss på booking@sentralen.no for å sjekke om Forstanderskapssalen er ledig til ditt arrangement!