Forstanderskapssalen

I den ærverdige Forstanderskapssalen rammes ditt bryllup, selskap, forestilling, konsert eller seminar inn av vegger med klassiske treskjæringer og mektige lysekroner fra en svunnen tid.

Bankens gamle styrerom er nyoppusset med fullt teknisk utstyr til konferanser, foredrag og større møter og fester, i tillegg til mindre konserter og forestillinger med mindre riggebehov.

Kapasitet: 150 stående / 140 sittende
Covid-19-tilpasset kapasitet: 50 sittende

Størrelse: 158 m2

Den gamle forstanderskapsalen med sine klassiske treskjæringer i veggene og imponerende lysekroner i taket ligger i byggets tredje etasje. Gjennom hundre år var dette bankens «helligste», og frem til nylig var veggene dekket av portretter av alle direktører i bankens historie.

Salen er nyoppusset med fullt teknisk utstyr til konferanser, foredrag og større møter med opptil 140 deltakere sittende i kinooppsett, i tillegg til mindre konserter og forestillinger med mindre riggebehov. Direktørbildene er borte, men vi har beholdt treskjæringene og lysekronene og satt inn et Steinway C-flygel. 

NB! Flygelet står på scenen. Ønsker du å flytte flygelet kan dette gjøres mot et gebyr.

Teknikk: Ved leie av grunnpakke er det inkludert lydanlegg, enkelt scenelys og miljøbelysning, projektor, 2 stk. trådløse mikrofoner og tilkobling til pc-lyd.

For priser på ekstra teknisk utstyr og bemanning, ta kontakt.

Adkomst:Tredje etasje fra festinngangen i Øvre Slottsgate 3 via Marmortrappen eller heis i hovedinngang. 

Fasiliteter: 

  • Mingle/pauserom i tilstøtende lokale 
  • Toaletter i gangen utenfor lokalet
  • Dagslys fra store vinduer mot Øvre Slottsgate
  • Parkettgulv
  • Hovedinngang fra høyre scene
  • Ved leie av Forstanderskapssalen er det mulig å bruke Direktørrommet som backstage 
  • Egen sceneinngang fra backstage
  • To rømningsveier

Servering: Barmuligheter og servering fra mobil bar i lokalet, bardisk i Marmortrappen eller i mingleområdet i tilstøtende lokale. Det er også mulig å leie den tilstøtende Gullbaren, en cocktailbar med historisk sus! Mulighet for alle typer catering.

Ønsker du å leie Forstanderskapssalen? Lurer du på noe? Skriv til oss på booking@sentralen.no, ring oss på tlf. 22 47 25 00 eller trykk på knappen under for å fylle ut kontaktskjema!