Sentralen for gode møter!

Nøkkelordene for Sentralens møterom er fleksible, romslige og mulige å tilpasses brukernes behov.

Vi har et møterom som passer, enten det er snakk om en workshop, et møte, et seminar, festivalkontor eller kurs. Våre 14 fine møterom kan leies rimelig per time eller dag, og passer for grupper på 2 til 20 personer. Hva det koster er avhengig av hvilket møterom du bruker, og hvor lenge du trenger det.

Vi kan i samarbeid med Sentralens kafeteria og restaurant tilby fire gode møtepakker! I møtepakkene er romleie, servering og opprydning inkludert i prisen per person.

Møtepakke 1: Kaffe, te og vann serveres ved møtestart, med påfyll i løpet av dagen. 720,- ink. mva per person

Møtepakke 2: Kaffe, te og vann serveres ved møtestart, med påfyll i løpet av dagen. En servering frukt/grønnsaker og bakst. 785,- ink. mva per person.

Møtepakke 3: Kaffe, te og vann serveres ved møtestart, med påfyll i løpet av dagen. En servering frukt/grønnsaker og bakst. Handwicher fra Sentralen Kafeteria servert til lunsj. Noe søtt til dessert servert etter lunsj. 920,- ink. mva per person.

Møtepakke 4: Kaffe, te og vann serveres ved møtestart, med påfyll i løpet av dagen. En servering frukt/grønnsaker og bakst. Lunsj i restauranten: Et Sentralt Utvalg - dagens to-retters delemeny. Noe søtt til dessert servert etter lunsj. 1080,- ink. mva per person.

Møtepakkene tilbys møter med minimum 5 deltakere. For møter med færre deltakere kan mat og drikke kjøpes i kafeen. Ønsker du mer informasjon? Skriv til booking@sentralen.no!

Ring oss på 22472500 eller skriv til booking@sentralen.no for å bestille våre møterom, eller hvis du lurer på noe!