Vi leier ut møterom

Vi er åpne fra 08:00 - 22:00, og leier ut møterom i hele åpningstiden. Du kan booke møterom selv, og har flere muligheter for servering av kaffe & te, lunsj og annen møtemat. 

Vi har et møterom som passer, enten det er snakk om en workshop, et møte, et seminar, festivalkontor eller kurs. Våre 14 fine møterom kan leies rimelig per time eller dag, og passer for grupper på 2 til 20 personer. Hva det koster er avhengig av hvilket møterom du bruker, og hvor lenge du trenger det.

Vi kan i samarbeid med Sentralens kafeteria og restaurant tilby tre gode møtepakker! I møtepakkene er romleie, servering og opprydning inkludert i prisen per person.

Møtepakke 1: Kaffe, te og vann serveres ved møtestart, med påfyll i løpet av dagen. 720,- ink. mva per person.

Møtepakke 2: Kaffe, te og vann serveres ved møtestart, med påfyll i løpet av dagen. En servering frukt/grønnsaker og bakst. 785,- ink. mva per person.

Møtepakke 3: Kaffe, te og vann servert fra møtestart, påfyll gjennom dagen. En servering frukt/grønnsaker og bakst. Velg mellom tre ulike alternativer til lunsj. Alle i følge må velge samme møtepakke.

1. Handwich servert på møterommet
920,- ink mva/person/dag.

2. Pizza servert på møterommet/kafe
1070,- ink mva/person/dag.

 3. 2-retters lunsj servert i Sentralen Restaurant
1080,- ink mva/person/dag.

Noe søtt til dessert servert etter lunsj.

Sentralen Restaurant er kun åpen onsdag - fredag kl 11:00-23:00, og lørdag kl 12:00-23:00. 

Møtepakkene tilbys møter med minimum 4 deltakere. For møter med færre deltakere kan mat og drikke kjøpes i kafeen. Ønsker du mer informasjon? Skriv til booking@sentralen.no!

Ring oss på tlf. 22 47 25 00 eller skriv til booking@sentralen.no for å bestille våre møterom, eller hvis du lurer på noe!