Kronesalen er klar til utleie fra 15. November 2021

Hvis du leter etter et utradisjonelt lokale, midt i sentrum av Oslo, med takterrasse utenfor - da har du kommet til rett sted!

Vi er veldig spente på å vise dere Kronesalen - en av de fire nye lokalene som vi nå bygger på Sentralen, i tillegg til den nye takterrassen. Denne salen vil passe perfekt til intimkonserter, konferanser, seminarer, konfirmasjon, dåp, bryllup, julebord, generalforsamlinger, disputasmiddager, kick-off og nyttårsbord og sommerfester.

Kronesalen ligger i 5. etasje og har utgang til den nye takterrassen. Salen nås via trapp fra Galleriet i fjerde etasje, eller ved å ta hovedheisen til 5. etasje.

Salen får en lys og luftig atmosfære, med store takvinduer som slipper inn lys. Det blir lyse gulv og vegger, og møbler i grønne toner.

Med ca 100 m2 gulvareal satser vi på at kapasiteten blir som følger:

  • 100 personer kino,
  • 80 personer på langbord,
  • 70 personer på runde bord,
  • 48 personer i klasseromsoppsett,
  • 42 personer på gruppebord,
  • 120 stående personer.

Sentralen Mat vil stå for serveringen, og tilbyr den samme arrangementsmenyen som på resten av huset. Sentralen Mat har over fem års erfaring med servering til arrangementer på huset, og har sørget for at publikum og gjester har blitt fornøyd under våre arrangørers arrangementer.

Kronesalen åpner den 15. november, men vi tar selvfølgelig i mot bookinger allerede. Er du sent ute med å finne lokale til julebord, kick-off i januar eller nyttårsbord - må du være rask!

Ønsker du å leie Kronesalen? Lurer du på noe? Skriv til oss på booking@sentralen.no, ring oss på tlf. 22 47 25 00 eller trykk på "Send forespørsel" for å fylle ut kontaktskjema!

No items found.