Til toppen

Julebord på Sentralen

Selv om sommerferien knapt er over, er det på tide å finne et sted for årets julebord. En av de viktigste oppgavene for julebordskomiteen er selvfølgelig å være ute i god nok tid til å finne et egnet sted! Er det en ting dere ikke bør utsette, så er det å sikre et lokale til julebordet.

Send bookingforespørsel

Julebordsesongen kommer raskt, og for mange er planleggingen av årets julebord allerede gang. Det er alltid gøy å ha et julebord å se frem til – og å treffe kollegaene i festligere omgivelser enn på kontoret.

Julebordet er den tradisjonelle festen der kollegaer samles for god mat, drikke og hyggelig selskap før jul. Dette er en av de viktigste sosiale sammenkomstene for arbeidskollegaer!

Det er alltid utfordrende å finne et sted for årets julebord, ikke minst fordi høsten går så fort. Hos oss er det enkelt å arrangere julebord.

Her får dere imponerende lokaler med kapasitet på mellom 22 og 250 sittende personer, de tekniske fasilitetene julebordet trenger, servering og bar.

Ønsker dere å finne ut om vi har ledig på ønsket dato?

Årlig gjennomføres det over 1500 arrangementer på Sentralen. Etter vår første julebordsesong i 2016, har vi derfor solid erfaring og kompetanse med booking, planlegging og gjennomføring av flere hundre julebord.

Ønsker du å snakke med oss om å arrangere årets julebord på Sentralen? Du kan sende oss en uforpliktende henvendelse gjennom vårt kontaktskjema, sende oss en e-post på booking@sentralen.no, eller ringe oss på 22 47 25 00.

Julestemning i det gamle Christiania

På Sentralen arrangeres det flere julebord hver sesong.

Sentralen befinner seg i det gamle hovedkontoret til Christiania Sparebank. I alle lokaler på Sentralen kan du finne spor etter den gamle banken. Vi har beholdt gamle hvelvdører, marmorinteriør, veggpaneler og imponerende mosaikkgulv.

Vi pynter selvfølgelig bygget til jul!

Bygningen til Sentralen gir deg egentlig julestemning i seg selv! De originale stein-, marmor og mosaikkgulvene, marmortrappen, lysekronene og trepanelene gir følelsen av en gammeldags jul. Kombinert med burgunderrøde vegger er det vanskelig å ikke komme i julestemning.

Bygget er sentralt plassert midt i Oslo sentrum, mellom Egertorget og Akershus festning. Det er enkelt for alle gjester å ankomme Sentralen, og også enkelt om noen av gjestene ønsker å fortsette festen i Oslo sentrum etterpå.

Det nærmeste parkeringshuset ligger noen kvartaler unna, for gjestene som ønsker å ankomme i bil og har behov for parkering.

Booking, planlegging og gjennomføring av årets julebord

Julebordsesongen varer fra omtrent midten av november og ut desember. Har dere allerede en spesifikk dato dere ønsker for årets julebord bør dere ta kontakt allerede nå.

Noen velger også å arrangere nyttårsbord i januar, istedenfor julebord.

Når dere kontakter booking får dere god veiledning om hvilket lokale som passer best til deres julebord, og hva som er mulighetene.

Våre produsenter og tekniske avdeling hjelper til med planlegging av julebordet, og har omfattende innsikt i behovene et julebord måtte ha.

Vi har vertskap, hovmester, servitører og bartendere tilstede som sørger for at gjennomføringen av julebordet blir akkurat slik dere ønsker.

Ønsker dere bemannet garderobe? Vi kan åpne garderoben i kjelleren, slik at gjester kan henge fra seg store ullfrakker, og legge fra seg våte luer og hansker.

Alt inkludert? Vår pakkepris gjør det lett å booke julebord

Vi har satt sammen flere praktiske pakkepriser som gjør det enda lettere å leie lokaler på Sentralen.

Pakkeprisene er oppgitt i pris per person, og inkluderer alt man trenger til sitt arrangement, slik at man slipper å tenke på alle detaljene. Velger dere en pakkepris får dere de nødvendige tjenestene og fasilitetene tilpasset deres booking eller møte.

Vår middagspakke gjør det enda enklere å booke årets julebord på Sentralen!

Middagspakken inkluderer lokalleie, møblering, oppdekking, bemannet bar, teknisk utstyr – lyd og lys ,teknisk bemanning, bemannet garderobe og annen bemanning, i tillegg til tre-retters meny.

Det er mulig å legge til tilleggstjenester for en ekstra kostnad.

Vi har plass til både start-uper og konserner

Fordelt over seks etasjer har vi lokaler i alle størrelser.

Marmorsalen: storslagen arkitektur og plass til store julebord.

I Marmorsalen er det kapasitet til opptil 250 gjester sittende på langbord, eller 200 personer sittende ved runde bord.

Marmorsalen har også et eget bar- og mingleområde, og har et areal på hele 550 m2.

Her er det også god plass til stor scene, og det er mulig å leie alt av teknisk utstyr – og ikke minst flygel.

Marmorsalen imponerer med originalt steingulv, marmorbelagte søyler og en takhøyde på 9 meter under glasspyramiden i taket.

Forstanderskapssalen: klasse og eleganse, perfekt for julebord.

I Forstanderskapssalen er det kapasitet til for opptil100 personer sittende på langbord, eller 80 personer sittende ved runde bord.

Utenfor Forstanderskapsalen ligger Gullbaren, og det er også dører inn til Direktørrommet fra salen.

Forstanderskapssalen har innebygget scene, og flygel på scenen– som kan leies. Det er mulig å leie alt av teknisk utstyr i salen.

Forstanderskapssalen har klassiske trepaneler på veggene,flotte lysekroner, parkettgulv og store buede vinduer. Dette er et elegant og stilig lokale, men det passer også med et skikkelig dansegulv etter middagen i lokalet!

Jul i Gullbaren

Utenfor Forstanderskapssalen, øverst i marmortrappen, ligger Gullbaren.

Her er det bord og stoler for de som vil sitte og skravle, og utsikt ut av vinduene til løvene over inngangen til i Øvre Slottsgate. Gullbaren er intim og lun, og dekorert med malerier av gamle bankdirektører, og nips og pynt fra byggets tid som bank.

Det er også mulig å åpne store dører ut i foajeen til Forstanderskapssalen, slik at dette blir en del av barområdet.

Direktørrommet: eksklusivt julebord i bankdirektørens gamle hjørnekontor.

I hjørnet i tredje etasje ligger Direktørrommet. Dette rommet ble nettopp pusset opp, og passer også til julebord!

Direktørrommet er en av våre mindre saler, og har kapasitet på opptil 22 personer på langbord, og 36 personer på runde bord.

Kronesalen: feir julebordet under stjernene.

I Kronesalen er det kapasitet på opptil 100 personer sittende på langbord, eller rett over 80 personer sittende ved runde bord.

Kronesalen ligger i øverste etasje, og har takvinduer med utsikt opp i stjernehimmelen. I taket henger spesiallagde lyskupler produsert spesielt for Sentralen av Magnor glassverk. Dette er et luftig lokale, som passer perfekt til fest.

Her er det også et lite kjøkken med luke, som passer perfekt til å brukes som bar.

Det er mulig å bygge scene i Kronesalen, og leie alt av teknisk utstyr.

I Kronesalen får dere virkelig julestemning!

Kron & Mynt: Julebord med utsikt.

Rett utenfor Kronesalen ligger takterrassen Kron & Mynt over to etasjer.

Om dere ønsker å gjøre julebordet ekstra spesielt, er det mulig å la gjestene få bruke takterrassen. Her kan vi tenne lyslenkene og legge ut saueskinnfeller i amfiet. Takterrassen har utsikt utover hustakene i Kvadraturen, er lun og ujålete.

Hele takterrassen tar 150 stående mennesker.

Hvelvet: Oslos mest unike julebordslokale.

Hvelvet er Sentralens mest unike lokale. Her er det kapasitet til opptil 50 gjester sittende på langbord og 40 gjester på rundebord.

Kollegaene dine vil bli imponerte når de får gå opp marmortrappen og inn de store hvelvdørene, inn i et gammelt bankbokshvelv. Dette er et helt unikt lokale i Oslo.

Hvelvet er en black box uten naturlig lys. Ønsker dere et julebord med skikkelig dansegulv og klubbstemning, så passer dette lokaletperfekt. Det er mulig å bygge scene i Hvelvet, og å leie alt av teknisk utstyr.

Les mer om alle våre arrangementslokaler her.

Fleksible løsninger for møblering og scene

Alle julebordslokaler kan møbleres slik dere ønsker. De fleste julebord velger runde bord eller langbord til middagen.

Alle arrangementslokalene i bygget har fleksible løsninger for møblering, og kan møbleres i flere forskjellige oppsett.

Vi har også mulighet til å møblere med stående bord, om dere ønsker for eksempel tapas og mingling.

Ingen av lokalene har fastmonterte stoler.

Enkelte lokaler har scene som en del av standard utstyr. Vi har mulighet til å rigge scene i ulike størrelser og høyder i alle vårearrangementslokaler.

Hele bygningen er universelt utformet.

Garantert god stemning med profesjonell teknikk

Skal sjefen presentere årets gode resultater i en PowerPoint-presentasjon? Har dere planlagt taler?

Eller skal dere ha underholdning? Er det en DJ som skal spille, skal kontorkoret opptre eller vil dere spille av musikk fra en spilleliste på telefonen?

Enkelt teknisk utstyr: projektor, lerret, to trådløse mikrofoner og avspilling av musikk eller annen lyd fra PC eller telefon er inkludert i leien av alle arrangementslokaler.

I tillegg leier vi ut alt annet teknisk utstyr julebordet kan ha behov for - både lyd, lys og sceneteknisk. Dyktige lys- og lyd-teknikere sørger for at det tekniske blir perfekt.

Det er mulig å få tilsendt komplett liste over teknisk utstyr, tekniske spesifikasjoner og tilleggstjenester.

Julebordsmiddagen som gjør alle fornøyde

Julebordet handler selvfølgelig også om god mat og drikke!

I bygningen til Sentralen finnes flere barer, en kafe og restauranten Hitchhiker, drevet av selskapet SentralenMat, en del av EIK Servering. Det er SentralenMat som står for all servering av mat og drikke til julebordene.

Middagspakken inkluderer tre retter med sesongens råvarer.

Selvfølgelig har vi et stort utvalg av både alkoholdholdige og alkolholfrie drikkealternativer.

Kontakt oss

Ønsker du å snakke med oss om å arrangere årets julebord på Sentralen? Du kan sende oss en uforpliktende henvendelse gjennom vårt kontaktskjema, sende oss en e-post på booking@sentralen.no,eller ringe oss på 22 47 25 00.