Til toppen

Tilbake

Norsk
English

På jakt etter det perfekte stedet å ha julebord?

Bookingforespørsel

På Sentralen finner du fleksible lokaler i alle størrelser og servering i toppklasse til firmafesten eller julebordet.

Enten du arrangerer julebord for jobben, vennegjengen eller idrettslaget, tilrettelegger Sentralen for julebord i alle størrelser og fasonger. Med seks fantastiske saler, og en rekke mindre lokaler, møter Sentralen de aller fleste behov og skreddersyr en opplevelse for deg og dine gjester. Se oversikt over våre lokaler under, og ikke nøl med å ta kontakt med vår bookingavdeling for en uforpliktende prat om leie av lokaler.

Marmorsalen – for selskaper opp til 300 personer

Marmorsalen er Sentralens storstue, og her kan vi dekke på for opp mot 300 personer til bords. Med originale steingulv, marmorvegger og en glasspyramide i taket med ni meter på høyeste punkt, er Marmorsalen et rom med levende akustikk.

Marmorsalen har eget barområde som egner seg for mingling, og det er mulig å sette opp scene for underholdning innerst i rommet. Kanskje arbeidsplassens husband vil opptre, eller dere ønsker en DJ for å sette stemningen for dansegulvet etter middag? Salen er utstyrt med profesjonelt lydanlegg, og ekstra teknisk utstyr og bemanning kan leies ved behov.

Marmorsalen er et svært populært lokale for julebord, og begynner allerede å fullbookes for 2022. Hva med å ta nyttårsbordet i Marmorsalen? Les mer om lokalet her.

I Marmorsalen kan man dekke på runde bord med plass til åtte personer på hvert bord.

Forstanderskapssalen – for selskaper opp til 100 personer

Forstanderskapssalen er noe mindre enn Marmorsalen, men også en praktfull sal med lysekroner i taket og treskjæringer i veggene. Her er det plass til opp til 100 gjester til bords, enten på runde bord eller langbord. Adgang til salen er via marmortrappen, og gjennom den vakre foajéen med den historiske Gullbaren. Hva med å starte festen med en aperitiff i Gullbaren?

Ønsker du et julebord i et ærverdig og intimt lokale? Da høres Forstanderskapssalen ut som det rette lokalet for deg. Les mer om Forstanderskapssalen her.

Salen har innebygd scene og fullt teknisk utstyr som egner seg for underholdning.

Kronesalen – for selskaper opp til 100 personer

Ønsker du å ha julebord i et lyst og moderne lokale? Kronesalen er vår nyeste sal, og ligger i Sentralens femte etasje. Med lyse spilevegger og god høyde under taket, har salen en lys og luftig atmosfære. Her kan man pynte etter eget ønske for å sette sitt personlige preg på festen, for eksempel med en fotovegg.

Utenfor inngangen til salen ligger nedre plan av den nybygde takterrassen vår, Kron. Her kan man servere varm gløgg som velkomstdrikk mens man tar en titt på desemberkveldens stjernehimmel. Les mer om Kronesalen her.

Kronesalen er en moderne sal med lys og luftig atmosfære.

Hvelvet – for selskaper opp til 50 personer

Hva med å ha julebord i et ekte skattekammer? Hvelvet er en intim black-box med mesanin og en storslått trapp midt i lokalet. Rommet har fått en oppgradering siden da det var bankhvelv i Christiania Sparebank, men holder fortsatt originale detaljer, som den massive hvelvdøren ved inngangen. Hvelvet er et helt unikt lokale, og med pynt og profesjonell lyssetting vil dette lokalet gi en skikkelig wow-faktor til ditt julebord. Salen har også profesjonelt teknisk utstyr som egner seg for underholdning. Les mer om Hvelvet her.

Det gamle bankhvelvet brukes i dag som arrangementslokale, perfekt til ditt julebord.

Gullbaren – for selskaper på opp til 25 personer

Øverst i Marmortrappen finner du Gullbaren. Denne historiske baren egner seg for intime julebord med færre enn 25 gjester, og passer perfekt for å samle vennegjengen, avdelingen på jobb eller kanskje bedriftslaget? Denne vintage baren er innredet med historiske detaljer, og man tas tilbake til den gang bankdirektørene diskuterte business over noe godt i glasset. Vil du leie Gullbaren til ditt julebord? Les mer om Gullbaren her.

I Gullbaren tas man tilbake i tid med dens historiske detaljer.

Sentralen Restaurant – for selskaper opp til 100 personer

Restauranten i første etasje kan også benyttes til julebord, og kan leies i sin helhet for de som ønsker det. Dersom man er en mindre gruppe, kan man også booke bord enten i selve restauranten, eller i det mer intime chambre séparée. Les mer om restauranten her.

Meny med gode, norske råvarer

På Sentralen serveres det innovative retter basert på norske råvarer, utarbeidet av norske stjernekokker. Menyen til Sentralen Mat består av bærekraftige og økologiske råvarer, hvor grønnsakene ofte er midtpunktet. Det tas inn råvarer etter sesong, og menyen vil derfor endre seg frem mot julebordsesongen. Har du spørsmål om serveringen på Sentralen? Ta kontakt med en av våre dyktige veiledere, så hjelper vi deg med å finne de beste løsningene til ditt julebord.

Sentralen Mat serverer en meny med råvarer i sesong.


No items found.