Sentralen Restaurant

I Sentralens første etasje finner du vår restaurant. Dette er et innovativt spisested med gode norske råvarer og kontinentale smaker.

Restauranten passer for de fleste anledninger, og er en vital møteplass som binder sammen et ellers yrende kulturhus. Menyen endres etter sesong og består av et variert utvalg av retter hvor du selv kan komponere ditt eget måltid. For deg som synes det er vanskelig å velge setter vi også sammen et sentralt utvalg av dagens anbefalte småretter.

Hos Sentralen restaurant kan du oppleve gode norske råvarer i nye komposisjoner med våre egne signaturer. Det brukes bærekraftige og økologiske råvarer som gjenskapes til nye originale komposisjoner på tallerken. Vårt mål er at din opplevelse skal være perfekt balansert mellom smaksrikdom og spennende teksturer.

Restauranten passer godt enten man er få eller mange til middag, eller om man vil ut å spise en god lunsj, og er det perfekte møtested før eller etter en konsert i en av våre saler. På Sentralen restaurant er det et stort fokus på det naturlige, og det er derfor et godt utvalg av naturlige viner i skapet.

Velkommen!

Les mer om Sentralen Restaurant her.

Ønsker du å reservere bord? Det kan du gjøre her.

For andre henvendelser, send e-post til
bord@sentralenrestaurant.no.

Kontaktinfo her