Sentralen Restaurant

I Sentralens første etasje finner du vår restaurant. Dette er et innovativt spisested med gode norske råvarer og kontinentale smaker.


Restauranten passer for de fleste anledninger, og er en vital møteplass som binder sammen et ellers yrende kulturhus. Menyen endres hyppig etter sesong og består av et variert utvalg av retter hvor du selv kan komponere ditt eget måltid. For deg som synes det er vanskelig å velge setter vi også sammen et sentralt utvalg av dagens anbefalte småretter. For å skape den beste stemningen lar vi gjestene selv delta med å skjære, skjenke og dele. På Sentralen restaurant kan du oppleve klassisk norsk hverdagsmat, dekonstruert og gjenoppbygget med moderne smaker. Det brukes bærekraftige og økologiske råvarer som gjenskapes til nye orginale komposisjoner på tallerken. Vårt mål er at din opplevelse skal være perfekt balansert mellom smaksrikdom og spennende teksturer. Velkommen!

Henvendelser til restauranten kan sendes til bord@sentralenrestaurant.no.

Kjøkkenet liker å benytte bærekraftige og økologiske råvarer som gjenskapes til nye originale komposisjoner på tallerkenen. Restauranten passer godt enten man er få eller mange til middag, eller om man vil ut å spise en god lunsj, og er det perfekte møtested før eller etter en konsert i en av våre saler. På Sentralen restaurant er det et stort fokus på det naturlige, og det er derfor et godt utvalg av naturlige viner i skapet.

Kontaktinfo her