Tilbake

Verdensdagen for psykisk helse 10. oktober

Kjøp billetter

Da kan du få med deg konsertforestillingen "En Psykotisk Håndbok" med Ole MAA

Verdensdagen for psykisk helse markeres over hele verden den 10. oktober hvert år. I Norge markeres dagen med hundrevis av arrangementer over hele landet, fra foredrag, seminarer og kurs, til konserter, forestillinger og andre aktiviteter som setter fokus på mental helse.

På Sentralen markeres dagen med konsertforestillingen "En Psykotisk Håndbok", av og med musiker, sanger og produsent Ole MAA. I forestillingen får publikum et innblikk i hvordan det kan gå når man lever i en kjendisverden der livet består av alkohol, festing og selvmedisinering for mange. For Ole endte det med flere tvangsinnleggelser, før han til slutt fikk diagnosen bipolar lidelse. Publikum får bli med på en musikalsk, humoristisk og lærerik berg-og-dalbane når Ole forteller om hvordan det er å være psykotisk, deprimert og manisk, og hvordan det oppfattes for de som så han utenfra.

Ole MAA har en lang og innholdsrik karriere bak seg som både utøvende musiker, sanger og produsent. På den ene siden har han samarbeidet med artister i hip-hop miljøet som Karpe, Madcon, Kamelen og Jaa9 & OnklP, og på den andre siden har han spilt hundrevis av forestillinger med musikalske komikere som Bye & Rønning, Marit Voldsæter, Kristian Valen, Åsleik Engmark, Hilde Louise Asbjørnsen og Espen Beranek Holm.

Forestillingen er gratis for alle under 20 år.

No items found.