Til toppen

Tilbake

Norsk
English

Vet du ikke enda hva du skal gjøre med din kjære på Valentinsdagen?

Hva med å tilbringe dagen i romantiske omgivelser på Sentralen? Vi har programmet klart for deg!

14. februar er det duket for Valentinsdagen igjen, og dagen er en perfekt anledning å markere kjærligheten på. På Sentralen synes vi den aller beste måten å vise at man er glad i noen, er ved å dele opplevelser sammen. Derfor har vi satt sammen et lite program med tips til hva du og din kjære kan finne på:

1. Nyt soloppgangen fra Akershus Festning

Start dagen med en romantisk rusletur, og nyt synet av soloppgangen og utsikten over Oslofjorden fra Akershus Festning. Fra fortauet i Akersgata utenfor Sentralen går det en løype inn på festningen som tar en liten halvtime å vandre. Stopp innom Sentralen Kafé først, og kjøp med en kaffe eller kakao to-go som dere kan varme dere på underveis.

Start Valentinsdagen med å gå en runde rundt Akershus Festning.

2. Hjertepizza i kaféen

Når man begynner å bli sultne i magen rundt lunsjtider, er det på tide å komme seg tilbake til kaféen. Her selges det nemlig hjertepizza for anledningen❤️

3. Del hemmeligheter i Gullhallens "loveseat"

Et av brudeparene som har giftet seg på Sentralen.

Visste du at flere av de som holder bryllupet sitt på Sentralen, også har vielsen sin her? Da er Gullhallen et fint sted å vie seg – spesielt under kunstverket "Growing Gold" av Hanne Friis. Det er kanskje for sent å planlegge bryllupet deres her på Sentralen til årets Valentines, men Gullhallen er likevel et av Sentralens mest romantiske hjørner å oppleve denne dagen. Her står det til vanlig en lekker, vintage "loveseat", eller toseter som heter på godt norsk. Sitt ned, og del noe du har på hjertet til din kjære, eller kanskje dere kan planlegge deres fremtidige bryllup på Sentralen? 

4. Romantisk måltid i restauranten

Valentines er en fin anledning til å teste ut Sentralen Restaurant. I anledning Valentinsdagen, kan du få en 4-retters middag til 595,– per person. Måltidet kan nytes med eller uten vinpakke, og du kan bestille bord her.

Ta med din kjære på middag i romantiske omgivelser i restauranten.

5. Avslutt daten under stjernehimmelen på taket

Hva er vel mer romantisk enn å stå tett sammen under stjernehimmelen? Dersom du er riktig så heldig denne kvelden, kan du få slippe ut på den nye takterrassen vår av en av våre verter, hvor dere kan avslutte daten med å nye utsikten over Kvadraturens hustak.

Fra åpningsfesten på Takterrassen i november 2021.

BONUSTIPS:

Kanskje du er en av de uheldige som må tilbringe Valentines i isolasjon? Da kan du bestille mat hjem fra Sentralen Kafé, og nyte den i sofakroken i stedet. Bestill en ferdig pizza, wrap eller salat, eller gå for et pizza-kit som du kan gjøre ferdig selv hjemme. Du kan også bestille noe søtt til dessert. Bestill via Wolt her.

Bestill hjem deilig mat fra Sentralen Kafé, og del det med din kjære.

No items found.