En lørdag i måneden er det teater for barn og unge på Sentralen

En lørdag i måneden leverer Assitej Norge i samarbeid med Sentralen UNG førsteklasses, profesjonell scenekunst med anerkjente kompanier til et ungt publikum, gjennom teater- og scenekunstserien Teaterlørdag UNG. Med et variert og spennende program for barn og unge under 20 år, er det noe på plakaten for enhver smak denne høsten. Noen forestillinger passer spesielt for de aller yngste, mens andre forestillinger tar for seg temaer som passer bedre for de unge voksne. Forestillingene er også vel så spennende for de voksne som kommer med de yngste.

Høstens Teaterlørdag UNG:

30. oktober: I Skogen med Beret Stølen

I denne forestillingen får publikum møte en danser og en musiker, som sammen tar de med inn i en egen fantasiskog. En undrende, sansende og spennende forestilling, hvor du får høre, se og oppleve ulike rariteter, snodigheter og spennende ting som kanskje kan finnes i en skog. Kjøp billetter her.

13. november: The Girl With The Ugly Face med NIE

The Girl With The Ugly Face

The Girl With the Ugly Face handler om Lisa. Lisa blir fort sint, og en dag er hun så sint at de andre på skolen roper at hun har et stygt fjes. Forestillingen handler om hvordan språket former oss, om det å være et barn, og å passe inn (eller ikke!), uansett hvor du er og hvilket språk du snakker. Forestillingen spilles på norsk og passer fra 6 år og oppover. Kjøp billetter her.

11. desember: To Hjem med Nordby Produksjoner

Forestillingen To Hjem handler om hvordan det oppleves at foreldrene dine flytter fra hverandre. Jenta dere møter i forestillingen opplever at foreldrene ikke skal bo sammen lenger, og at hun selv får et liv i to hjem. Rettferdig fordeling, retten til å bli hørt, to sett nøkler og foreldre som plutselig ikke snakker sammen lenger. Hvordan skal jenta håndtere dette? Kjøp billetter her.

Assitej Norge er en del av verdens største nettverk innen scenekunst for et ungt publikum, og i høst kan du se noen av våre medlemmers beste forestillinger. Assitej Norge jobber for å fremme profesjonell scenekunst for et ungt publikum og er forankret i FNs barnekonvensjon artikkel 31. Vi er opptatt av at barn og unge skal få oppleve scenekunst av aller beste kvalitet.


Neste Teaterlørdag UNG: I skogen med Beret Stølen

30.10.2021

12:00

No items found.