Til toppen

Når Soul Sessions inntar Sentralen i helga, kan vi endelig danse sammen igjen!

I helgen samles over 200 dansende barn, ungdom og voksne på Sentralen i Oslo for å delta på årets største streetdance battle: Soul Sessions Extended. Det kommer dansere fra blant annet Sør-Fron, Bergen, Kristiansand og Hamar for å delta både på danseworkshops, battles og showcase konkurranse i løpet av helgen. I tillegg kommer inviterte dommere og dansere fra Norden og Europa.

Soul Sessions Oslo arrangerer fire større dansearrangementer i året, Soul Sessions Community for ungdom i hele landet, samt ukentlige åpne treninger på Sentralen. Men siden mars 2020 har det meste foregått på nett, eller med svært begrenset publikum.

– Vi har fått litt smaken allerede på å danse sosialt sammen, da vi arrangerte Soul Sessions Youngs på Youngstorget i august i forbindelse med Torguka, men dette blir virkelig en full skala versjon sier Mathias Jin Budtz, en av prosjektlederne for organisasjonen.

– Det eneste som er annerledes for oss i år er at vi har måttet begrense innreisende til de som har vaksinepass, og dermed er den internasjonale line-upen ikke like stor som ellers sier Camilla Tellefsen Co-prosjeklteder.

Nå har jo ting åpnet mer, men i prosessen med en programmering måtte vi ta hensyn til alle scenarier og dermed ble USA, dansesjangerne fødested, for risikabelt å invitere gjester fra.

Streetdance-festivalen holder battles innen sjangerne Hiphop, Popping, Break, Waacking, Locking, det er battles for nybegynnere, barn og ungdom under 15 år, og voksne.

– Først og fremst er det en dansefest!! sier prosjektlederne, og ønsker velkommen til alle som også bare vil se på heftig dans og høre god musikk.  

Full informasjon på Facebook eventet:

https://www.facebook.com/events/585793289494507

No items found.