Tilbake

Oslo Jazzfestival i 35 år!

Oslo jazzfestival 2021

Uke 33 hvert år har Oslo jazzfestival fylt byens kneiper, scener og konsertsaler med musikk og sin etter hvert så umiskjennelige egne festivalstemning. På Sentralen er vi stolte over å ha vært arena for festivalen hvert år siden vi åpnet i 2016. August 2021 blir intet unntak og vi gleder oss til å slippe publikum inn i til tre dager med over 20 konserter!

Hos oss vil Oslo Jazzfestival sette sitt preg på hele huset i dagene 16. – 21. august, og det hele begynner med festivalens åpningskonsert med Morten Kvernberg og Oslo Jazzensemble i Marmorsalen 16. august. Etter det følger tre dager med et spennende helhus program der vi blant annet feirer et jubileum i jubileumsfestivalen når plateselskapet Jazzland fyller 25 år og markerer dette med en konsertrekke på Sentralen. Som et hus med et spesielt fokus på barn og unge setter vi også pris på å huse talentkonkurransen Jazzintro der toppsjiktet av fremtidens jazzstjerner viser seg frem for bransje og publikum. Enten du er ute etter gamle mestere eller nye stjerneskudd er Sentralen stedet å oppsøke denne helgen!

Hvis vi alle fortsetter å vaske hendene og holder munnbindet på plass er sjansen stor for at vi har en fantastisk musikkhøst foran oss, og dette kickstartes på Sentralen med Oslo Jazzfestival 2021!

No items found.