Tilbake

Førjulstiden på Sentralen

Adventstida nærmer seg med stormskritt, og her på Sentralen har vi fylt programmet med masse arrangementer som garantert vil få hele familien i julestemning!

På programmet finner du alt fra NRK Supers juleshow for de yngste, til juleversjon av Saturday Classics for de litt voksnere. Følg også med på vår Instagram, hvor vi deler ut masse flotte premier hver eneste dag i adventstiden!

Her er en oversikt over det som skjer på Sentralen i førjulstida:

Harry Påtter (med Å!) er en forestilling om tryllekunstner

Harry Påtter (med Å!): Harry Potter har blitt en kjær juletradisjon for mange, og den 27. og 28. november kan du oppleve universet live i Hvelvet. I denne varianten er det ikke trollmenn som læres opp på Galtvort, men tryllekunstnere! Kle deg gjerne opp i ditt hus sine farger, men husk at det er sorteringshatten som bestemmer hvilket hus du egentlig hører hjemme i.

Oslo Hit Ensembles julekonsert: Kom i julestemning med Oslo Hit Ensemble når de holder julekonsert på i Marmorsalen 2. desember. Temaet for kvelden er minner, og repertoaret består av deilige julelåter, både nye og gamle, klassikere og pop-perler. Ekte førjulsstemning fra start til slutt.

Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow

Miniøyas jul: Miniøya serverer en kulturell julestrømpe for hele familien på Sentralen 4. og 5. desember! Velg mellom ulike konserter, og sett sammen familiens løype gjennom Sentralen. På programmet finner du Barnehviskerne, Fritt fram med KompaniTO, Julekonsert med No. 4, Tigerstadsteatrets pakkelabyrint og Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow, samt kreativt verksted i Gullhallen.

Julekonsert med The Monday People: "All we do is a capella", og det er intet unntak under deres julekonsert! Torsdag 9. og søndag 12. desember inviterer The Monday People til a capella-julekonsert med kjente og kjære julesanger. Gruppa oppsto i 2009, som et samarbeidsprosjekt mellom sangere utdannet ved Bårdar Akademiet i Oslo, og består i dag av Anders Rydning, Anne Kine Lien, Lars Martin Sundell, Sara Sundøy Askvik, Simen Gloppen og Stine Aspebakken Linstad.

Jul i Buenos Aires

Jul i Buenoes Aires med Det Norske Kammerorkester: Hva er deiligere enn litt argentinsk tango før jula setter inn for alvor? Denne kvelden, på et julepyntet Sentralen, kan du glemme mørke og kulde. Rigg deg til i vår tangoklubb der orkesteret sitter klart med musikk av Piazzolla og landets fremste tangofiolinist Atle Sponberg som musikalsk leder. Og det blir dans av høyeste kvalitet når danseparet Nùnez og Torrebruno gir oss spektakulære oppvisninger i tangoens tegn.

Gunda Marie Bruce og Thomas Ruud avslutter årets sesong av Saturday Classics den 11. desember.

Saturday Classics // Jul fra Operaen: Tradisjon to rundes høstsesongen til Saturday Classics av med en julekonsert. Sammen med Åse Mathiesen på tangenter, fremfører stjernesangerne Gunda Marie Bruce og Thomas Ruud noen av de aller vakreste ariene fra operascenen, i tillegg til klassiske julesanger. Se fullstendig program for kvelden her.

Maj Britt Andersen

Julegleder – En familiekonsert med Maj Britt Andersen: Er det noen som kan kunsten å skape den rette stemningen for både store og små, så er det Maj Britt Andersen. Julekonserten hennes i fjor fikk strålende tilbakemeldinger, og nå er hun tilbake med musikere og barnekor i konserten "Julegleder". OBS: Det er få billetter igjen!

KFUF-KFUM sin store julekonsert: Ten Sing-grupper fra hele KFUK-KFUM Oslo og Akershus ønsker velkommen til julekonsert! Alle korene samler seg til et stort felleskor, og sammen vil de få deg i den rette julestemningen.

NRK Supers julemagi

Møt Fantorangen, Margrethe og Selma når NRK Super inviterer til juleshow! Det blir sang og dans på scenen, i tillegg til en helt magisk julekalender på storskjerm. Showet passer for barn fra 5 år og oppover.

AdventsBar i Vinterhagen

AdventsBar: Fra kommende lørdag blir det AdventsBar i Vinterhagen fra kl. 17.00–23.00. Menyen i baren er juleinspirert, og hver lørdag kl. 19.00 loddes det ut en hyggelig overraskelse!

No items found.