Tilbake

Miniøyas jul: Barnehviskerne presentert av Showbox

Saturday

04

.

December

2021

12:00

Gymsalen

Kjøp billett

Status

0

120

Velkommen til Miniøyas jul, en magisk førjulstradisjon på Sentralen i Oslo sentrum. Miniøyas jul byr på en tverrkunstnerisk julestrømpe for hele familien. Det selges separate billetter til hver forestilling, slik at du kan velge den eller de som passer best for din familie. Det er gratis for barn under 2 år, men gratisbillett må registreres.

Barnehviskerne er en interaktiv forestilling hvor barna inviteres med på scenen. Den anerkjente koreografen Hege Haagenrud tar utgangspunkt i psykologiprofessor Stanley Coren som mener at en to-åring er på samme mentale nivå som en hund.

Begge grupper kan forstå betydningen av rundt 150 ord, føle empati, telle til 5, lure andre, le og gråte. I sitt kunstneriske arbeid lar hun seg fascinere av ulike dyrs oppførsel og bevegelsesspråk, og bruker gjerne det som base for dansernes improvisasjon, og som et element i det endelige uttrykket. Denne gangen er hun ikke bare inspirert av dyr; danserne skal VÆRE hunder. De vil se nærmere på relasjonen mellom barn og hunder, og i denne forestillingen lar de barnet møte seg selv – som hund.

Passer for: Barn fra 5 år med familie.

Varighet: 45 minutter.