Tilbake

Folk på Sentralen – Rikke Haakenstuen

Hils på Rikke, hun leder marked- og kommunikasjonsavdelingen på Sentralen!

Rikke hadde sin første arbeidsdag som vert på Sentralen under åpningsfesten i 2016, og er en av de som kjenner huset aller best. I dag leder hun marked- og kommunikasjonsavdelingen, og jobber blant annet med å synliggjøre Sentralen og våre tilbud sammen med resten av markedsavdelinga.

Hva er din rolle på sentralen?

Jeg leder teamet som jobber med Markedsføring og Kommunikasjon. Jeg har to fantastiske kollegaer på teamet mitt, som jeg elsker å være kreativ og finne på nye ting sammen med. Som de andre i administrasjonen har jeg også andre oppgaver, som å sitte i resepsjonen en halv dag eller to i uka, og å jobbe helg tre-fire ganger i halvåret hvor jeg er vertskap og ansvarlig på huset. Jeg jobber også med utviklingsprosjekter av og til. Nå har jeg blant annet et prosjekt hvor målet er å bytte datasystemene vi i administrasjonen bruker for å booke, planlegge og gjennomføre arrangementer og bookinger.

Hva er det beste med å jobbe på Sentralen?

Det er så mange ting som er bra med å jobbe på Sentralen, så jeg må ramse opp mange! Kollegaene mine, humoren og arbeidsmiljøet vi har på kontoret (jeg ler hver dag!), når huset er fullt av folk på møter, arrangementer, konserter og forestillinger, når det er fullt i restauranten og det er koselig stemning med stearinlys og god musikk, at kollegaen min Vilde, vår venninne Ingvild og jeg har muligheten til å arrangere @strikkesalongenoslo i Vinterhagen en gang i måneden, at Sentralen ligger midt i Oslo sentrum med historie på alle kanter, at jeg har blitt kjent med så mange hyggelige, spennende og fine mennesker i @sparebankstiftelsendnb og blant leietakerne i kontorfellesskapene, at jeg får lov til å være kreativ og ta initiativ i jobben min, og at vi hele tiden forsøker å forbedre og utvikle Sentralen.

Hva er din beste opplevelse på Sentralen?


Etter snart seks år hvor jeg har hatt dette som arbeidsplass, har jeg veldig mange gode, fine og morsomme opplevelser på Sentralen. Blant de nyeste var åpningsfesten på Takterrassen og i Kronesalen i november 2021, som ble veldig bra.

Beskriv Sentralen med tre ord:

Variert, stemningsfull og spennende.

Følg med på vår Instagram – hver fredag presenterer vi en av våre ansatte i serien Folk på Sentralen.

No items found.