Til toppen

Tilbake

Norsk
English

Folk på Sentralen – Katrine Dodd

Hver fredag kan du bli litt bedre kjent med oss som jobber på Sentralen, når vi presenterer "Folk på Sentralen". I dag får du hilse på Katrine, som er ansvarlig for å booke inn produksjoner for barn og unge.

Katrine er program- og bookingansvarlig for arrangementer rettet mot barn og unge. Det vil si at det er hun som sørger for at det er liv på huset for de minste. Når hun ikke titter i bookingkalenderen og svarer på henvendelser, finner du henne kanskje rundt på huset i møter med arrangører, samarbeidsaktører, eller i prat med andre som jobber her, om stort og smått.


Hva er din rolle på Sentralen?


Min rolle er å gi plass til de som ønsker å arrangere noe her - for, med og av barn og unge, på en måte som gjør det aktuelt for dem å benytte seg av tilbudene. Barn og unge er verdens viktigste målgruppe. Sentralen har en egen leieordning for slike arrangører som heter Sentralen UNG (0 – 19 år), som tilbyr gunstige leiepriser og bruk av husets tekniske utstyr.

Hva er det beste med å jobbe på Sentralen?


Det er rett og slett et skikkelig privilegium å kunne møte så mange bra og inspirerende folk hver dag, både arrangører og kollegaer. I tillegg er jeg veldig glad for at det er et så godt arbeidsmiljø hos oss! Spesielt i denne tiden vi er inne i nå, med nok en runde strenge smittevernsrutiner, kanselleringer og flytting av arrangementer. Det er alltid lav terskel for å hjelpe hverandre, komme med nye ideer og faktisk gjennomføre de. Og vi tuller nok minst like mye som vi er seriøse, og det skal man ikke undervurdere for produktiviteten i en pandemi.

Hva er det beste du har opplevd på Sentralen?


Det er som å spørre noen «hva er din favorittlåt»; et helt umulig spørsmål... Men det jeg elsker aller mest med Sentralen er når alle saler, trappeløp, kroker og kriker er fylt med ulik aktivitet, og man bare beveger seg fra sted til sted og opplever en helt enorm bredde i arrangementer på kort tid. Vi hadde et slikt arrangement i september i fjor (Sentralen UNG sin 5-årsfeiring), og gleder oss til vi har mulighet til å gjennomføre flere slike arrangementer igjen.

Tre ord som beskriver Sentralen


Uformell, løsningsorientert – og UNG!

No items found.