Tilbake

Folk på Sentralen – Ammal Ahmed Haj Mohamed

Ammal er produsent på Sentralen, og er også ansvarlig for Sentralens mangfold- og inkluderingsarbeid. I tillegg til å være helt rå i jobben sin, er hun også helt rå på å få andre til å føle seg bra, og sprer positiv energi hvor enn hun går.

Hva er din rolle på Sentralen?

Jeg har hovedansvaret for at Sentralen jobber aktivt og bevisst med en målrettet satsning på likestillingsarbeidet knyttet til mangfold og inkludering. Det er uten tvil en kollektiv innsats hos oss! Vi skal bidra til å skape rom hvor enhver som kommer eller ønsker å komme kjenner at «dette er et hus for meg» eller «dette er et hus for oss». Alle skal i teorien ha lik tilgang og rettferdig tilgang til kulturlivet, men Sentralen anerkjenner at dette ikke nødvendigvis er tilfellet i praksis. Derfor tar vi kollektivt ansvar: for å bryte ned barrierer, bygge nye broer og være et hus som tilrettelegger for kreativitet, innovasjon og problemløsning. Jeg har også ansvar for produksjoner som skjer rundt omkring på huset, dette gjelder også for ett av mine favorittområder: Vinterhagen!

Hva er det beste med å jobbe på Sentralen?

Folka! Her er mulighetene mange og du har rom til å drømme stort og kreativt! Opplevelsene som skjer innenfor disse veggene, rett utenfor og ikke minst på takterrassen gjør at jeg selv ofte må stoppe opp fordi «gleden den må få lande litt!» Når det er mye opp og ned i trapper og høyt tempo, er det betryggende og givende å være i et arbeidsmiljø hvor den kollektive 'backingen' står like stødig som pilarene i Marmorsalen. Humoren kan sammenliknes med bakgangene og trappene – kommer fra alle kanter og en oppdager alltid noe nytt, som får en til å le! #DreamTeam med en rå sjef i spissen!

Hva er det din beste opplevelse på Sentralen?

Å, det er så sykt mange – og jeg har bare vært her i 6 måneder! Å tenke på det som står i vente gjør meg svimlende glad, (litt stressa), inspirert og skikkelig gira! Alle opplevelsene har hatt en fellesnevner: at noen tror på drømmen eller visjonen til noen andre. Prosessene blir så tydelig, Sparebankstiftelsen DNB sin visjon om at Sentralen skal være et hus som utløser gode krefter får vi alle være vitne til og en del av på hver vår måte; hvor alle kan bidra med sitt.

Tre ord som beskriver Sentralen

Ansvarsbevisst, allsidig, nysgjerrig

Følg med på Sentralens Instagram, her presenterer vi Folk på Sentralen hver fredag.

No items found.