Tilbake

Folk på Sentralen – Alf Magnus Reistad

Hils på sjefen sjøl, vår daglige leder, Alf Magnus Reistad 👋

På Sentralen stuer vi ikke bort daglig leder på et kontor – han er minst like mye ute på gulvet og arbeider som oss andre som jobber her. Du kan treffe på Alf i resepsjonen, i døra når du kommer på arrangement, når det rigges opp og ned i salene, eller i områdene hvor det bygges på Sentralen, som her i det gamle bankbokshvelvet hvor det bygges nytt studio.


Hva er din rolle på Sentralen?


Som daglig leder er jobben min å lede virksomheten, passe på folk, penger og huset. Vi ønsker at alle våre ansatte skal jobbe med vertskap og kundeservice, så det er også en del av min jobb å sørge for at møter og arrangementer blir så vellykket som mulig. Jeg liker de konkrete arbeidsoppgavene som ligger i den rollen, å rigge til arrangementer, og å rydde etterpå.Hva er det beste med å jobbe på Sentralen?


På Sentralen er det aldri en kjedelig dag. Vi har det veldig fint sammen. Kanskje det først og fremst handler om den gode følelsen, som også veldig mange arrangører på Sentralen uttrykker – at her hos oss er alt mulig. Vi kan få til de utroligste ting, fordi vi har et veldig flott hus, med gode tekniske løsninger og vanvittig flinke medarbeidere og verter.

Hva er din beste opplevelse på Sentralen?


Oi, det er så mange å velge mellom. Jeg tar de to ferskeste: Jeg og min kone fikk plass på @restaurantstagiaire , hvor restauranten på Sentralen var overlatt til Lavas lærlinger i januar/februar 2022. De laget en meny som var sjokkerende god!

Det andre er julekonserten med Odd Nordstoga og @detnorskekammerorkester 13. desember 2021, som markerte den endelige nedstengningen i Norge før jul. Konserten var så vakker, og gjorde så godt, fordi den minnet meg på at det fortsatt vil være viktig at vi jobber for å legge til rette for at de som sitter eller står i salen får ta del i topp-nivået i norsk kulturliv og legge til rette for at de som sitter eller står på scenen får de beste rammer for sitt møte med publikum i salen.

Beskriv Sentralen med tre ord:

Flott, hyggelig, proff.

Følg med på vår Instagram på fredager for å hilse på flere av våre flotte ansatte.

No items found.