Tilbake

Fok på Sentralen – Katrine Hovelstuen

Hver fredag kan du bli bedre kjent med oss som jobber på Sentralen, når vi presenterer "Folk på Sentralen".

Hils på Katrine Hovelstuen (og Lotta)! Katrine er en del av administrasjonen på Sentralen, og jobber blant annet med utleie av våre møterom. I tillegg til å svare på bookinghenvendelser, tar hun deg også imot i resepsjonen når hun har vakt der, og sørger for at du har alt du trenger når du holder møter hos oss.

Hva er din rolle på Sentralen?


Jeg jobber med salg og booking, og da spesifikt booking av møterom. Jeg hjelper de som ønsker å holde møter, workshops, seminarer, kurs, konferanser, kick-offs og auditions med å få booket rom.

Hva er det beste med å jobbe på Sentralen?


Det er å jobbe sammen med de fine kollegaene mine, og ikke minst alle man møter på rundt huset, som publikum som er innom på ulike arrangementer og de som er her på møter. Ingen dager er like, og man opplever noe nytt hver eneste dag.

Din beste opplevelse på Sentralen?


Det er så mange øyeblikk å velge mellom! Det aller beste er når alle salene og møterommene er fylt med aktivitet. Når det er fullt i Vinterhagen, kaféen og restauranten, som for eksempel i dag når vi har Pottit & Petnat. Et spesifikt minne er rett før jul, da vi arrangerte åpningsfest for den nye salen Kronesalen og Takterrassen. Det var veldig gøy å samle masse folk etter mange avlyste arrangement under Covid-19-perioden.

Tre ord som beskriver Sentralen


Inkluderende, gøy, fleksibel.

No items found.