Til toppen

Tilbake

Norsk
English

Faste barnearrangementer

Ønsker du å ta med barna på morsomme aktiviteter? Da er Sentralen riktig sted.

Hver eneste uke gjennom hele året arrangeres det ulike aktiviteter for barn og unge på Sentralen. Flere av arrangementene er faste serier som arrangeres ukentlig eller månedlig – perfekt når barnet finner en aktivitet de liker! Her har vi samlet alle faste serier for barn på Sentralen.

Barnas Verksted

Nesten hver eneste lørdag og søndag året rundt fylles Vinterhagen på Sentralen med malebord, tegnesaker, legohjørne, bøker og andre kreative aktiviteter. Tilbudet er helt gratis, varer fra 11:00-16:00 og passer best for barn mellom 2 til 6 år.

Lørdager og søndager fra kl. 11:00-16:00.

Babydans

To ganger i uka inviteres foreldre med små barn mellom 3–12 måneder på en halvtime med aktivitet. Gjennom dans, fysisk lek og taktile objekter, kombinert med musikk, stimuleres sansene og kommunikasjonen mellom den voksne og barnet.

Mandager og fredager kl. 11:00, 12:00 og 13:00.

Kontaktlek

Kontaktlek er en fysisk utforskning mellom den voksne og barnet. Bli med å beveg deg til musikk og la deg inspirere til nye måter å leke sammen med barnet ditt på. Øvelsene baserer seg på dans og er med på å trene barnets koordinasjon, balanse og styrke. Leken stimulerer barnets og den voksnes kreativitet og glede ved fysisk aktivitet sammen. Det settes opp to ulike grupper Kontaktlek hver gang, én for barn i alderen 1–3 år, og én for de mellom 3–6 år.

Én gang i måneden.

Minimusikk

Miniøya arrangerer årlig festival for barn og unge, og samler 16. 000 i Tøyenparken hver sommer. Resten av året arrangerer de konserter under serien "Minimusikk" på Sentralen. I 2021 hadde de besøk av blant annet The Northern Belle, hei kalas og Karoline Krüger. Før jul arrangeres også Miniøyas jul – en minifestival for å spre litt julestemnning i førjulstida.

Én gang i måneden.

CityKids

CityKids er en levende arena for oppdagelse og mestring. Her er det gøyale aktiviteter for hele familien, hvor barna kan oppdage, skape og prøve noe nytt gjennom ulike lekestasjoner som kunstbordet, verdenskartpuslespillet, den magnetiske byggekassen og bananpianoet! Her er det barna selv som sitter i førersetet, og aktivitetene støtter barnas egne utviklingsbehov og lyst til læring.

Én gang i måneden.

Teaterlørdag UNG

Teaterlørdag UNG er et månedlig konsept utviklet av Assitej Norge i samarbeid med Sentralen UNG, hvor du kan oppleve fantastiske scenekunstforestillinger for et ungt publikum. Én lørdag i måneden presenterer vi en forestilling, spesielt laget for barn og unge. Programmet strekker seg helt fra babyteater og til forestillinger for de eldste barna.

Én lørdag i måneden.

Les mer om de ulike seriene, og se når neste arrangement er her.

No items found.