Nå skjer det mye gøy for barna på Sentralen fremover

Vi er så glade for at vi endelig kan ta imot barn og unge på Sentralen igjen! I helgen feiret Sentralen UNG 5 år, med ulike aktiviteter over hele huset. Gjennom høsten skjer det enda mer spennende for barn og unge, og her er noen godbiter i september:

Lørdag 11. september er det Teaterlørdag med Kanonproduksjon sin forestilling, "Kysset". Forestillingen handler om forbudt kjærlighet, og tar for seg en sårbar og skremmende tematikk mange unge kan kjenne seg igjen i. Å leve ut identiteten sin er ikke alltid lett, og "Kysset" ønsker å inspirere til større åpenhet, trygghet og aksept for alle man møter. Anbefalt alder er fra 12 år. Kjøp billetter her.

BOHO den 12. september. tar Barnas Open House Oslo over Sentralen for å lære barna om arkitektur og design. Barna får utforske form, romforståelse, skalering og konstruksjon gjennom ulike kreative oppgaver. BOHO passer for barn mellom 5–12 år. Kjøp billetter her.

Barnas Ultimadag den 19. september! Fisketromming, et robotorkester, en vibrerende tannlegestol og lyden av Verdensrommet: Årets Barnas Ultima blir en festdag full av musikalsk moro og lydeventyr for barn. Les mer og kjøp billetter her.

I tillegg er det Babydans, Babysang og Open Practice med Souls Sessions Oslo hver eneste uke.

No items found.