Tilbake

Åpningsfesten i Kronesalen ble en stor suksess

Håkon Kornstad åpnet kvelden med minikonsert på Takterrassen

Januar i år startet vi å sette opp stillasene og taket over taket på Sentralen. I februar startet byggearbeidene i femte og sjette etasje.

I går, 11 måneder etterpå kunne vi endeling feire åpningen av Kronesalen og Takterrassen!

Vi inviterte bransjen og gode venner til åpningsfest i salen og på takterrassen kvelden 16. November.

Gjestene tok heisen eller trappen til sjette etasje for å komme ut på Takterrassen gjennom døren i gesimsveggen. Derfra er det utsikt over takterrassen, og taket til Kronesalen - og selvfølgelig hustakene i Kvadraturen. Uterommet vårt på taket har en urban, ujålete storbystemning. Som en av gjestene våre sa: "Her er det New-York-stemning i Oslo".

Denne delen av takterrassen skal i sesongen ha bar og matservering, med hyggelige møbler og belysning. Vi gleder oss til vi skal åpne takterrassen for vår- og sommersesongen! 

Gjestene fikk servert varm drikke, før den kjente norske jazzmusikeren Håkon Kornstad åpnet festen med en minikonsert i amfiet, der han både spilte saksofon og sang opera. Kontrasten mellom det rustrøde betongdekket og den mørkeblå skumringshimmelen laget magisk stemning! Under et tak av lyslenker påpekte Kornstad at det var uvanlig å ha åpning av en takterrasse i november - og det er vi enig i! Derfor har vi heldigvis en unnskyldning for å lage en skikkelig sesongåpningsfest for takterrassen når våren nærmer seg!

Rett innenfor takterrassen ligger Kronesalen - her fikk gjestene signaturretter fra Sentralens Mats ulike avdelinger. Kjøkkenet sørget blant annet for små, bakte poteter med pulled pork og nduja fra menyen til det populære Pottit & Petnat-konseptet og mini-betetartar fra Sentralen Restaurant.

Stjerneskuddet Langva spilte to låter sammen med bandet, og satte virkelig feststemningen sammen med DJ Erik Holm, kjent fra Jazzbox, og DJ Hipsterkitty. Klokken 18:00 åpnet vi lokalene for alle som ønsket å feire med oss - en skikkelig innflytningsfest! Dansegulvet kokte frem til klokken 23:00 - på en tirsdag!

Tusen takk til alle som kom - for en kveld! Vi gleder oss allerede til neste gang!

Foto: Helge Brekke

No items found.