Til toppen

Tilbake

Norsk
English

Vi har planlagt kick-offen for deg!

Les mer om pakkene

Ønsker du å starte året med strukturert idéutvikling, en ny giv eller teambuilding gjennom dans? Eller trenger du hjelp til å fasilitere en workshop som kan løse en konkret oppgave eller nå et mål?

Vi har satt sammen fire ulike kickoff-pakker, med varierte temaer og profesjonelle prosessledere. Felles for alle er målet om å fremme samarbeid, øke kreativiteten og drive frem resultater.

Vi vet hvor vanskelig det kan være å planlegge en god kick-off, og ikke minst er det tidkrevende å lete frem faglig innhold som holder mål. Derfor har vi satt sammen fire ulike pakker, slik at du slipper å planlegge mer enn du må. Vi står for lokaler, foredragsholdere og servering. Det eneste du og dine ansatte trenger å gjøre, er å delta.

Sett retning, og skap engasjement!

La 2024 bli et år med gode prioriteringer, mange ideer og stort engasjement - helt fra start.

Ivar Ragne har jobbet 40 spennende år i NRK. Der var han både redaksjonssjef, regissør, prosjektleder, prosjektsjef og utviklingssjef for innhold. Han vet derfor at metodisk utviklingsarbeid fungerer. Jan Fredrik har jobbet med innholdsutvikling i NRK i 15 år. Nå hjelper han virksomheter med strategi-prosesser, merkevarebygging og kommunikasjon.

Skap lagfølelse med kreativ dans

Kunstbasert team-building er en fantastisk måte å skape gode relasjoner på!

Panta Rei Danseteater (PRD), et Oslo-basert dansekompani, som tror på dansens utviklende kraft: At den gjør oss til rikere og mer reflekterte mennesker, både emosjonelt, estetisk og sosialt. PRD har gjort seg nasjonalt og internasjonalt bemerket for å bringe dansen ut blant en større andel av befolkningen. Til din kick-off kan du velge mellom tre tilnærminger: dans som ice-breaker, dans som tillitsskapende felleskap eller kunstnerisk(e) innslag.

Jakten på et felles "vi"

Hvordan gå fra vaner og overflødig prat til å bli lyttende og fokuserte kollegaer? I workshop med GetHUMAN handler det om å bli bedre kjent med hverandre og mer bevisst på teamets styrker.

GetHUMAN ble etablert i 2019 av Johan og Anders, etter å ha identifisert behovet for en mer inkluderende og ansvarlig måte å løse problemer og skape resultater i arbeidshverdagen på. Begge to har lang erfaring som ledere og coacher og har mer enn 5000 timer fasilitering i ryggsekken.

Trinnvis tilnærming til bestemte utfordringer

Ønsker du å gjennomføre et arbeidsmøte der deltagerne engasjeres, skaper nytt innhold og går videre i samme retning? Kybri skreddersyr og fasiliterer din samling, så du og deltakerne kan konsentrere dere om innholdet.

Kybri drives av Mathilde Blichfeldt Mjønes som har sin fasilitatorutdannelse fra Facilitator/Anne W. Carlsen i Aarhus. Hun har sin bakgrunn fra offentlig forvaltning (Riksrevisjonen), og har siden 2015 jobbet som fasilitator og prosesskonsulent. Mathilde er assosiert partner i SoCentral – nordisk inkubator forsamfunnsinnovasjon. SoCentral har kontorfellesskap i 5. og 6. etasje på Sentralen.

Inkludert i pakkene:

  • Faglig innhold,
  • Servering hele dagen, også lunsj,
  • Lokaler med passende oppsett,
  • Teknisk utstyr.

No items found.