Til toppen

Tilbake

Norsk
English

Er du en kulturprodusent som ønsker å leie kontorplass sentralt i Oslo?

c

1. september blir 30 kvadratmeter i kontorfelleskapet i 3. etasje på Sentralenledig. Området egner seg for en kulturprodusent med 4-5 medarbeidere. Det er også ledige faste eller fleksible enkeltplasser i samme kontorfelleskap. Med kulturprodusent mener vi en organisasjon, eller et kollektiv, som produserer kulturinnhold for et publikum. Kontorplasser på Sentralen er forbeholdt kulturprodusenter og samfunnsinnovatører. Organisasjoner som jobber innenfor samfunnsinnovasjon sitter i felleskap i femte og sjette etasje i kontorfelleskapet til SoCentral.

Sentralen er et allsidig arrangementshus som leier ut lokaler til alle typer arrangementer. Fordelt over seks etasjer finnes en populær takterrasse, flere saler, scener, øverom og prøverom, to studioer og femten møterom. I tillegg er det kontorfelleskap for 350 mennesker innen kulturproduksjon og samfunnsinnovasjon i fire etasjer, restaurant, kafe, flere barer og to uteserveringer tilknyttet bygget.

Sentralen eies av Sparebankstiftelsen DNB, som også har kontorer i bygget, og drives av en administrasjon på 18 fulltidsansatte som planlegger og er vertskap for mer enn 2400 arrangementer og kulturproduksjoner, og 4000 små og store møter, årlig.

Festivaler og ensembler utgjør hoveddelen av våre leietakere i 3. og 4. etasje, og organisasjonene sitter i et åpent landskap, med hyller som skille mellom de ulike organisasjonene. Etasjen har felles kjøkken, og leietakerne har tilgang til et møterom i etasjen som er inkludert i husleien. I tillegg får våre leietakere spesielle priser for leie av øvrige saler, rom og tjenester hos Sentralen.

Vi ønsker en delingskultur blant leietakerne i Sentralen, hvor troen er at hver enkelt kan bli bedre i et miljø som gjensidig støtter og utfordrer hverandre.

Interesserte bes ta kontakt med daglig leder Alf Magnus Reistad, på e-post alf.magnus@sentralen.no, eller mobil 900 34 343. Søknadsfrist 1. august.

No items found.