Til toppen

Tilbake

Norsk
English

6 aktiviteter å finne på med barna i vinterferien

Skyggeteater, Lyden av Verdensrommet og filmkurs er blant det man kan finne på i vinterferien på Sentralen.

21.–27. februar er det vinterferie i Oslo, og på Sentralen finner du flere spennende aktiviteter for barna denne uka. Her er det som skjer for barn og unge fra helga før vinterferien, og til og med søndag 27. februar:

1. Skyggeteater

Tjuvstart vinterferien allerede torsdag 17. februar – da er det nemlig premiere på skyggeteatret SVARTSTRÅLE. Her får barna bli med på en reise gjennom gåtefulle skyggelandskap, med lysende figurer og lydbilder de ikke visste fantes. Forestillingen spilles også fredag 18. – søndag 20. februar. Billetter kan kjøpes her.

2. Barnas Verksted

Endelig er Barnas Verksted tilbake! Hver lørdag og søndag mellom 11:00–16:00 fyller vi Vinterhagen med kreative aktiviteter for de minste. Noen helger er det Barnas Verksted Spesial, med et eget tema. Tilbudet er helt gratis, og man kan komme og gå når man vil i tidsrommet vi holder åpent. Kaféen holder også åpent mellom 11:00–17:00.

På Barnas Verksted kan barna blant annet leke med lego.

3. Barnas Verksted Spesial

Allerede mandag 21. februar kjører vi i gang første Barnas Verksted Spesial. I vinterferien gjør vi om Vinterhagen til verdensrommet, hvor barna kan være med å lage planeter og stjerner. Kaféen holder også åpent hver dag i vinterferien.

4. Lyden av Verdensrommet

Skapia inntar Hvelvet, og lar barna være med og komponere musikk ut fra hvordan de selv tror verdensrommet høres ut. Ta gjerne med planeter og stjerner som er lagd i Vinterhagen og pynt opp i Hvelvet. Lyden av verdensrommet er åpent hver dag i vinterferien mellom 11:00–15.00.

5. Filmkurs for ungdom

I høstferien holdt Vilde Moberg filmkurs for ungdom, og i vinterferien er hun tilbake med kurs for de mellom 13–19 år som vil lære mer om hvordan man lager film – både foran og bak kamera. Kurset er gratis, og varer fra mandag–fredag i vinterferien. Påmelding gjøres her.

6. Soul Sessions Oslo: Open Practice

Hver søndag inviterer Soul Sessions Oslo til fritrening på Sentralen, og vinterferien er intet unntak! Fra kl. 16:00 på søndager åpner Gymsalen for alle som vi ha et sted å danse fra seg, enten man vil øve på windmill eller fingertutting. Alle er velkommen, uansett stil, nivå og alder!

No items found.