Et bryllyp hos Sentralen

Bryllup

Bryllupsfest i hjertet av Oslo! Se for deg den spesielle dagen i romantiskelokaler med historisk sus og byens deiligste servering!

Halve moroa med å gifte seg er selve planleggingen, er det ikke? Hvor skal folk sitte, hvilke fargepaletter skal pryde bordene og hvem skal stå for musikken?

Planleggingsfasen er gjerne preget av mye forventning og moro, men kanskje også litt bekymring for alt som kan gå galt. På Sentralen legger vi til rette for at veien mot den store dagen blir så enkel og hyggelig som mulig og at festen blir akkurat slik du drømmer om, hvor du og din partner kan lene dere tilbake og nyte deres beste selskap.

Det er et perfekt tidspunkt å planlegge bryllup for sommeren 2023! Vi tar imot bookinger.
 
Selskapslokaler til små og store bryllupsfester
Når en av livets største anledninger skal markeres, fortjener dere et lokale like unikt som det dere skal feire. Enten du ønsker en uformell, nedpå stemning eller en mer høytidelig atmosfære - er Sentralen stedet for deg. Her kan dere ankomme festen akkurat slik dere vil, om det så er i en åpen veteranbil eller fra Stortinget T-banestasjon, kun ett minutts gange fra vår festinngang. Våre prisbelønte kokker står for serveringen, og skreddersyr meny og antall retter etter behov, med fantastiske smaker uansett preferanser.
 
En uforglemmelig fest!
Som et av Oslos nyeste hus spesialbygget for musikk, scenekunst og gode kulturopplevelser, har vi det beste av lyd, lys og øvrige tekniske løsninger. Hos oss vil konferansieren, talerne og alle på dansegulvet nyte godt av utstyr godt nok for verdens fremste artister og foredragsholdere! I tillegg har vi et stort nettverk av musikere, DJs, dansere og skuespillere, og gir med glede anbefalinger til et bredt spekter underholdningsinnslag etter deres ønsker.

Fra intimt bankhvelv til storslått marmorprakt
Marmorsalen med sine originale steingulv, marmorvegger og glasspyramide i taket byr inn til storslått feiring for opp mot 250 gjester. Forstanderskapssalen rammer inn opp mot 100 gjester med vegger med klassiske treskjæringer og mektige lysekroner fra en svunnen tid. Salen er også tilknyttet vår egen vintage coctailbar - Gullbaren. Kronesalen er som skapt for bryllup, med en lys og luftig stemning og direkte tilgang til vår fantastiske takterasse. Her kan du invitere rundt 100 gjester! Hvelvet er for dere som ser etter en enda mer intim atmosfære. Her kan du invitere opp mot 50 av dine nærmeste til et hélt unikt lokale, i bankens gamle hvelv.  

Ikke nøl med å ta kontakt ved å skrive til booking@sentralen.no eller ringe oss på 22 47 25 00 for en uforpliktende prat!

Foto: Helge Brekke

Tusen takk for lån av brudekjole og smokinger fra vår nabo Brudekjolen Oslo AS.

Tusen takk til blomsterdekoratør Ulla fra Spor av Nord for nydelig brudebukett og knapphullsblomster.