Her kan du ha ditt neste arrangement


Ta en kikk på våre saler og produksjonsrom. Finn ut hva som kan være perfekt for ditt arrangement. 

Marmorsalen

800 personer / 550 m2

Marmorsalen er en fleksibel flerbrukssal som kan benyttes til alt fra konferanser, konserter, platemesser og sjakkturneringer med plass til 800 stående eller 300 sittende i kinooppsett. Salen blir utstyrt med Steinway D-flygel, lyd- og lysrigg og fleksible sceneelementer.

Med originale steingulv, marmorvegger og glasspyramide i taket med ni meter på høyeste punkt er Marmorsalen et rom med levende akustikk godt egnet for uforsterket eller lett forsterket musikk. Det er også gode muligheter for demping av rommet med hjelp av avanserte teppesystemer.

Teknikk:

Ved leie av grunnpakke er det inkludert lydanlegg, enkel lysrigg, projektor, 2 stk trådløse mikrofoner og tilkobling til pc-lyd.

For priser på ekstra teknisk utstyr og bemanning, ta kontakt.

Spesifikasjoner: Talerstol med touchskjerm styrer enkel lyd, lys bilde og lerret.

Lyd: Midas Pro X, D&B Y-series, 4x Y-80 + 2x Y-120/side, 3x Y-sub/side D&B: 18x Max 12”, 6x Max 15” monitorer

Lys: 72 Kanaler dimmer, GrandMa 2, Martin Mac aura, Martin Mac quantum profiler, ETC 750w profiler, Prolite par, Electron Led par.

Projektor: Pioneer PT-DW11KEJ 10000AL, lerret 10:16, 4m bredde

Strøm: 400V, 3 faser, nøytral og jord. 3x 63 A, 3x 32 A

Servering:

Stort bar og mingleområde bakerst i lokalet.

Mat og drikke kan også kjøpes direkte fra Sentralens restaurant og café i 1.etg. eller bestilles på epost: mat@sentralen.no.

Fasiliteter og adkomst:

1.etg. Inngang fra festinngangen i Øvre Slottsgate 3 via Marmortrappen eller hovedinngang. Toaletter og garderobe i U.etg.

Dagslys fra store vinduer bakerst i lokalet samt fra glasspyramide i tak som kan blendes. Inngang bak i lokalet. Egne backstageområder i 2 etg. med dusj og toaletter. Egen sceneinngang fra backstage. 4 rømningsveier.

Load inn direkte fra bakkeplan i Akersgaten eller fra rampe / bussparkering i Øvre Slottsgate 3. Mål under glasstak: 20m 15m 6m

Hvelvet

225 personer / 135 m2

Sparebankens gamle bankhvelv var byggets skattekammer med en hvelvdør B-gjengen og Egon Olsen verdig. Tørt og teknisk er to ord som beskriver Hvelvet.

Hvelvet benyttes til både preproduksjoner og mindre publikumsarrangementer, egner seg godt til å få testet ut bandet før det skal på veien, eller som en liten teaterscene.

Hvelvet har plass til 225 stående eller 60 sittende publikummere i kinooppsett.

Teknikk:

For priser på teknisk utstyr og bemanning ta kontakt.

Lyd: D&B 2x Y7p pr side, D&B 1x D6 sub pr side, Midas Pro1
Lys: Ma Wing, martin mac aura, etc
Strøm: 400V, 1x63A, 2x 32 A

Servering:

  • Barmuligheter fra Gullbaren eller Vinterhagen.
  • Mat og drikke kan serveres inn i Hvelvet. Dette bestilles fra Sentralen restaurant og café i på epost: mat@sentralen.no.

Fasiliteter og adkomst:

2. etg inngang fra festinngangen i Øvre Slottsgate 3 via Marmortrappen. Handikappinngang med heis/rampe fra Akersgaten. Toaletter i U-etg. Ingen vinduer. Hovedinngang bak scene. 3 stk rømingsveier. Lokalet består av gulvflate med scene og trapp med adkomst til mezzanine.

Forstanderskapssalen

150 personer / 158 m2

Den gamle forstanderskapsalen med sine klassiske treskjæringer i veggene og imponerende lysekroner i taket ligger i byggets tredje etasje. Gjennom hundre år var dette bankens «helligste», og frem til nylig var veggene dekket av portretter av alle direktører i bankens historie.

Salen er nyoppusset med fullt teknisk utstyr til konferanser, foredrag og større møter med opptil 120 deltakere sittende i kinooppsett, i tillegg til mindre konserter og forestillinger med mindre riggebehov. Direktørbildene er borte, men vi har beholdt treskjæringene og lysekronene og satt inn et Steinway C-flygel. NB! Flygelet står på scenen. Ønsker du å flytte flygelet kan dette gjøres mot et gebyr.

Teknikk:

Ved leie av grunnpakke er det inkludert lydanlegg, enkel lysrigg, projektor, 2 stk trådløse mikrofoner og tilkobling til pc-lyd.

For priser på ekstra teknisk utstyr og bemanning, ta kontakt.

Spesifikasjoner: Talerstol med touchskjerm styrer enkel lyd, lys bilde og lerret.

Lyd: D&B 2x Y7p og 1x D6 sub pr side. Midas Pro1 Lys: Ma Wing, Martin Mac Aura etc.

Projektor: Barco 5000ansi, Lerret 16:10 4m bredde Strøm: 400V, 1x63A, 1x 32 A

Fasiliteter og adkomst:

3. etg fra festinngangen i Øvre Slottsgate 3 via Marmortrappen eller heis i hovedinngang. Mingle /pauserom i tilstøtende lokale. Toaletter i gangen utenfor lokalen. Dagslys fra store vinduer mot Øvre Slottsgate. Parkettgulv. Hovedinngang fra høyre scene. Ved leie av Forstanderskapssalen er det mulig å bruke Direktørrommet som backstage. Egen sceneinngang fra backstage. 2 stk rømningsveier.

Servering:

Barmuligheter og servering fra mobil bar i lokalet, bardisk i Marmortrappen eller i mingleområdet i tilstøtende lokale.

Mat og drikke kan også kjøpes direkte fra Sentralens restaurant og café i 1.etg. eller bestilles på epost: mat@sentralen.no.

Gymsalen

150 personer / 114 m2

Med et gulv tilrettelagt for dans og et naturlig plassbygget amfi med sitteplass for opptil 80 personer, fyller Gymsalen et sårt behov for skikkelige arenaer for profesjonell dans i Oslo; generøs takhøyde, store vinduer og gulv til tak-speil.

Rommet kan selvfølgelig tilpasses til en mengde arrangementer som seminarer, teater og konserter.


Gymsalen har kapastet til 150 stående publikummere, 80 sittende i amfi eller 100 sittende i amfi og på stoler.

Teknikk: 

Ved leie av grunnpakke er det inkludert lydanlegg, enkel lysrigg, projektor, 2 stk trådløse mikrofoner og tilkobling til pc-lyd. For priser på ekstra teknisk utstyr og bemanning, ta kontakt.

Spesifikasjoner: Talerstol med touchskjerm styrer enkel lyd, lys bilde og lerret.

Lyd: D&B 2x Y7p og 1x D6 sub pr side, Midas Pro1 Lys: Ma Wing, martin mac aura, etc
Projektor: Strøm: 400V, 1x63A, 1x 32 A  

Servering:

  • Mat og drikke kan kjøpes direkte fra Sentralens restaurant og café i 1.etg. eller bestilles på epost: mat@sentralen.no.


Produksjonsrom 1 (P1)

100 personer / 124 m2

Produksjonsrom 1 er en prøve-, konsert- og forestillingssal med plass til 100 stående eller 60 sittende publikummere i kinooppsett, utstyrt med et Steinway C-flygel.

Dette rommet er akustisk tilpasset for å egne seg til både uforsterket- og lett forsterket lyd.

Teknikk:

Teknisk produksjon mulig, ta kontakt for info og priser.

Projektor: Barco 5000ansi, Lerret 16:10 3m bredde

Strøm: 400V, 1x63A, 1x 32 A

Servering:

Mat og drikke kan kjøpes direkte fra Sentralens restaurant og café i 1.etg. eller bestilles på epost: mat@sentralen.no.

Fasiliteter og adkomst:

4. etg Publikumsinngang i Øvre Slottsgate 3 via heis eller trapp i hovedinngang. Mingle/pauserom rett utenfor lokalet. Toaletter i gangen utenfor lokalet. Dagslys fra vinduer på begge sider av lokalet. Inngang bakerst. Mulighet for egen sceneinngang fra backstage i 2 etg. 2 stk nødutganger. 

Produksjonsrom 2 (P2)

12 personer / 26 m2

I fjerde etasje har vi to mindre øvingsrom, hvor produksjonsrom 2 er det minste. Begge disse rommene er akustisk tilpasset for å egne seg til både uforsterket og lett forsterket lyd. Produksjonsrom 2 kan ha 12 sittende personer i kinooppsett.

Teknikk:

Teknisk produksjon mulig, ta kontakt for info og priser.
Projektor: Barco 5000ansi, Lerret 16:10 3m bredde
Strøm: 400V, 1x63A, 1x 32 A

Servering:

  • Mat og drikke kan kjøpes direkte fra Sentralens restaurant og café i 1.etg. eller bestilles på epost: mat@sentralen.no.

Fasiliteter og adkomst:

4. etg Publikumsinngang i Øvre Slottsgate 3 via heis eller trapp i hovedinngang. Mingle/pauserom rett utenfor lokalet. Toaletter i gangen utenfor lokalet. Dagslys fra vinduer på begge sider av lokalet. Inngang bakerst. Mulighet for egen sceneinngang fra backstage i 2 etg. 2 stk nødutganger.

Produksjonsrom 3 (P3)

50 personer / 49 m2

I fjerde etasje har vi to mindre øvingsrom. Disse rommene er akustisk tilpasset for å egne seg til både uforsterket og lett forsterket lyd. Produksjonsrom 3 har plass til 50 stående eller 20 sittende personer i kinooppsett.

Teknikk:

Ved leie av lokalet er det inkludert projektor og lerret i det største av rommene og en 60’’ skjerm i det minste.

For priser på ekstra teknisk utstyr og bemanning, ta kontakt.

Servering:

Mat og drikke kan kjøpes direkte fra Sentralens restaurant og café i 1.etg.eller bestilles på epost: mat@sentralen.no.

Fasiliteter og adkomst:

4. etg. Publikumsinngang i Øvre Slottsgate 3 via heis eller trapp i hovedinngang. Tilstøtende pauserom og toaletter. Rommet har store vinduer med godt dagslys.

Vinterhagen

80 personer / 150 m2

Vinterhagen er hjertet i Sentralen. Her vil det både være mulig å sitte og nyte en kaffe, men det er også muligheter for å bruke lokalet til arrangementer.

Rett til venstre for pizzaovnen i Sentralen kafeteria kan du spasere inn til Vinterhagen, som ligger som et hjerte i Sentralens 1. etasje.  

Under Sentralens trapper som slynger seg oppover mellom etasjene kan du sitte og nyte en kaffe eller et glass. I tillegg vil vi enkelte dager åpne en bar i Vinterhagen i forbindelse med arrangementer og lignende.

Vinterhagen kan bookes for mindre arrangementer etter avtale. 
Det er utstyrt med lyd- og lystutstyr og mulighet for Steinway piano.

Ta kontakt med booking@sentralen.no for forespørsler om leie av Vinterhagen.