Tilbake

Ultima Context 2021: Spaghetti Sounds: a Secret History  

Friday

24

.

September

2021

20:00

Vinterhagen

Kjøp billett

Status

0

0

Samtale før konserten

Kjell Runar Jenssen og Hild Sofie Tafjord i samtale med Rob Young

For å sette stemningen for kveldens feiring av westernfilmmusikk med zeitkratzer, har vi invitert spagettiwesternkjenner Kjell Runar Jenssen fra Cinemateket til å velge ut noen viktige eksempler fra westernfilmmusikken utvikling.

I samtale med Rob Young vil Kjell Runar spille musikalske utdrag som går helt tilbake til det første eksemplet på det vi nå kjenner som Morricone-lydbildet.

Den norske hornspilleren Hild Sofie Tafjord er del av ensemblet zeitkratzer, og vil by på innsikt i sammenhengene mellom spagettiwesternhistorien og kveldens forestilling.

Denne samtalen vil ikke etterlate noen tvil om hva som gjør spagettiwesternmusikk så unik – og historien bak dens opprinnelse kan komme til å overraske deg.  

I samarbeid med Mirage Film Festival Oslo

---

Grunnet Covid-19 har denne samtalen begrenset kapasitet. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Obs! Dersom du bestiller 2 eller flere billetter blir du og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon. Vil man sitte med avstand, må man kjøpe billettene separat.

VELKOMMEN!