Tilbake

Trio no Treble Jubileumskonsert

Sunday

30

.

October

2022

13:00

Forstanderskapssalen

Status

0

230

Kjøp billett

Trio no Treble feirer 5 år som stryketrio, og drar i den forbindelse på en stor Europa-turné!

På denne turnéen spiller de blant annet konserter i Gewandhaus i Leipzig og Konzerthaus Berlin. Nå tar de turen innom Sentralen i Oslo!

De vil presentere et variert program bestående av en del norsk klassisk musikk (Grieg, Ole Bull og Trygve Brøske), Beethoven, Mozart, og diverse poplåter. De er kjent for sin lekne tilnærming til både klassisk musikk, folkemusikk, samt sine spreke tolkninger av ny popmusikk. På denne konserten vil det derfor bli spilt noe for enhver smak.

Trio no Treble er i utradisjonell tro en trio med bratsj, cello og kontrabass! En trio uten diskant, kun mørke røster og dyp klang. Trioen består av Lars Marius Hølås (bratsj), Eivind Rossbach Heier (cello) og Jostein Bolås Brødreskift (kontrabass).

Trio no Treble ble stiftet i 2017, og har spilt mange suksessfulle konserter rundt i Norge, Sverige og Serbia. I sesongen 2020-2021 spilte de blant annet konserter på Ibsenhuset i Skien, Flekkefjord, Nordfjordeid, Bodø, Røst og Luleå. De har også tre år på rad vært festivaltrio på Festspillene Helgeland, samt spilt konserter i Kristiansund og på Operaen i Oslo. Våren 2021 var de scenemusikere under oppsetningen av Czardasfyrstinnen ved Operaen i Kristiansund, og operaen i Stjørdal.

Medlemmene i Trio no Treble er allsidige musikere med regelmessige engasjementer i blant annet TrondheimSolistene og Trondheim Symfoniorkester. De har alle Bachelor- og Mastergrad fra NTNU Institutt for musikk, og de har hatt studieopphold i Tyskland, Sveits og Sverige

Anbefalt Målgruppe: Passer for alle aldre
Fotokreditering: Kristoffer Wittrup