Tilbake

TekstLab Festival // Ornilia Ubisse / Chaos in the Box

Saturday

23

.

October

2021

20:00

Hvelvet

Kjøp billett

Status

0

0

TekstLab Festival Glokale Stemmer 2021:
ORNILIA UBISSE / CHAOS IN THE BOX
Dansevisning med ettersnakk i Hvelvet

Året da alt stoppet opp: En koreografisk utforskning av tid, bevegelse og transformasjon. “Jeg vil forstå min egen historie bedre og dele de små og store skattene jeg finner underveis. Det er mye ved meg selv og ved måten jeg opplever verden på, som jeg ikke kan beskrive med ord. Kunsten kan gi meg en plattform for å uttrykke gjennom bevegelser, det jeg ikke vil eller ikke kan fortelle med ord, men allikevel har behov for å uttrykke.

Ornilia Ubisse er koreograf og utøver. Ornilia har vært med i TekstLab siden 2016 og i Inkubator fra juni 2017. Hun har vært med i TekstLab-produksjonene «Minner: Kropp» og på DKS-turné i 2017 og 2018 med «TekstLab Interakt», og er med i TekstLabs teaching artist program for barn og unge, og samskapende kunstner i TekstLabs kollektive produksjoner. I Inkubator har hun utviklet soloprosjektene «Rua 57», og «Chaos in the Box»

Tekst/dans/koreografi: Ornilia Ubisse
Musikk: Vjolla Elise Emiri
Kunstnerisk veiledning: Melanie Fieldseth, Shanti Brahmachari, Ida Uvaas
Produsert i samarbeid med TekstLab
Foto: Mariama N’Jai

Gratis inngang, åpent for alle

Arrangementet er en del av TekstLab Performing Arts Festival: Glokale Stemmer 18-30.oktober 2021.

TekstLab er støttet av: Bergesenstiftelsen, Kulturrådet, Kulturtanken, Oslo kommune, Områdeløft Grønland og Tøyen, Sparebankstiftelsen DNB, Gjensidigestiftelsen og Talent Norge

Fullstendig festivalprogram finner du på tekstlab.com/festival