Tilbake

TekstLab Festival // Hanna Asefaw & Vjolla Emiri / Alt blir ikke bra

Saturday

23

.

October

2021

16:00

Marmorsalen

Kjøp billett

Status

0

0

TekstLab Festival Glokale Stemmer 2021:
HANNA ASEFAW & VJOLLA EMIRI / ALT BLIR IKKE BRA
Visning med ettersnakk i Marmorsalen

I "Alt blir ikke bra" inviterer Hanna Asefaw publikum inn til hennes lockdownspace - til soverommet, som plutselig blir altfor mange steder samtidig og har algoritmike vinduer som eneste kilde til omverdenen. Ved bruk av tekst, lyd og bevegelse, gjenskapes prosessene og milepælene som er blitt en del av våre kollektive minner, samtidig som man får et innblikk i de intime og private opplevelse av dem.

Hanna Asefaw er samfunnsgeograf og skrive-/scenekunstner som gjennom
blant annet poesi, nysirkus og musikk, formidler sammenhengen mellom det private og det politiske - det personlige og strukturelle - det nære og det svære. Hun har vært med i TekstLab siden 2015, og Inkubator siden 2019, hvor hun har utviklet prosjektene “Lita Tue” 2019 og “Alt blir ikke bra” 2021. Hun er med i Tekstlabs teaching artist program for barn og unge, og som samskapende kunstner i TekstLab sine kollektive produksjoner. I 2021 er hun ansatt i TekstLab som aspirant med støtte fra Kulturrådet.

Vjolla Emiri er en elektronisk musiker/produsent, komponist og multi-instrumentalist med fokus på improvisasjonsmusikk i poesi, scenekunst og teater. Vjolla er med i TekstLab som teaching artist med barn og ungdom og som samskapende kunstner i TekstLabs kollektive prosjekter.

Idé, tekst og utøvende kunstner: Hanna Asefaw
Komponist og medskapende utøvende kunstner: Vjolla Emiri
Produsert i samarbeid med TekstLab
Kunstnerisk veiledning: Melanie Fieldseth, Guro Sibeko, Shanti Brahmachari og Ida Uvaas
Illustrasjon: Instagram @shittylines.png

Gratis inngang, åpent for alle

Arrangementet er en del av TekstLab Performing Arts Festival: Glokale Stemmer 18-30.oktober 2021.

TekstLab er støttet av: Bergesenstiftelsen, Kulturrådet, Kulturtanken, Oslo kommune, Områdeløft Grønland og Tøyen, Sparebankstiftelsen DNB, Gjensidigestiftelsen og Talent Norge

Fullstendig festivalprogram finner du på tekstlab.com/festival