Tilbake

Teaterlørdag UNG: To Hjem - Nordby Produksjoner

Saturday

11

.

December

2021

12:00

Gymsalen

Kjøp billett

Status

0

100

Forestillingen To Hjem handler om hvordan det oppleves at foreldrene dine flytter fra hverandre. Jenta dere møter i forestillingen opplever at foreldrene ikke skal bo sammen lenger, og at hun selv får et liv i to hjem. Rettferdig fordeling, retten til å bli hørt, to sett nøkler og foreldre som plutselig ikke snakker sammen lenger. Hvordan skal jenta håndtere dette?

To Hjem er laget etter en ide av Birgit Nordby, som også er utøver og produsent for stykket. Bakgrunnen for å lage forestillingen var et ønske om å høre hva ungdom selv tenker rundt delt bosted etter brudd i familien.

Kunstnerisk team:
Ide, produsent og utøver: Birgit Nordby
Manus og regi: Toril Solvang
Koreograf: Maja Roel
Lysdesign/tekniker: Kristjan Belgau
Komponist: Julian Skar
Lydtekniker: Øyvind Mathisen
Dramaturg: Kristina Kjeldsberg 
Utøvere: Andrea Vik, Birgit Nordby, Henrik Hoff Vaagen, Martin Karelius Østensen 

To Hjem ble til med støtte fra Kulturrådet, Fritt Ord, Dramatikkens Hus, Oslo Kommune, Sorialab, Spenn og Fond for Frilansere.

---

Assitej Norge og Sentralen UNG er stolte av å presentere Teaterlørdag UNG; hvor du kan oppleve fantastiske scenekunst-forestillinger for et ungt publikum én lørdag i måneden på Sentralen.

Assitej Norge er en del av verdens største nettverk innen scenekunst for et ungt publikum, og i høst kan du se noen av våre medlemmers beste forestillinger. Assitej Norge jobber for å fremme profesjonell scenekunst for et ungt publikum og er forankret i FNs barnekonvensjon artikkel 31. Vi er opptatt av at barn og unge skal få oppleve scenekunst av aller beste kvalitet!