Tilbake

Teaterlørdag UNG: The Girl With The Ugly Face med NIE

Saturday

13

.

November

2021

14:00

Gymsalen

Kjøp billett

Status

0

100

The Girl With the Ugly Face er en forestilling om hvordan språket former oss og om det å være et barn, og å passe inn (eller ikke!), uansett hvor du er og hvilket språk du snakker. Forestillingen spilles på norsk og passer fra 6 år og oppover. 

Lisa har lett for å bli sint. Når hun blir sint, så blir hun veldig sint. Hun har aldri slått noen, eller kastet stein på noen. Men når hun blir sint så sier hun slemme ting. En dag sier hun så mange slemme ting, at alle de andre på skolen roper «Buuu, du har et stygt fjes». Lisa går hjem og tenker at ingen forstår henne. Ikke de andre barna, ikke lærerne og heller ikke foreldrene. 

Dette er en forestilling om språk og sinne. Det er også en forestilling om vennskap, og om hvordan det er mulig å gjøre ting godt igjen når alt føles vondt.

Teaterkompaniet NIE er et internasjonalt anerkjent teaterkompani med 20 års fartstid med scenekunst av svært høy kvalitet. 

Medvirkende: Helder Deploige, Ingeborg Larsen, Václav Kalivoda 

 Støttet av Norsk Kulturråd. 

 https://www.youtube.com/watch?v=DBaHL8uQ7u4

---

Assitej Norge og Sentralen UNG er stolte av å presentere Teaterlørdag UNG; hvor du kan oppleve fantastiske scenekunst-forestillinger for et ungt publikum én lørdag i måneden på Sentralen.

Assitej Norge er en del av verdens største nettverk innen scenekunst for et ungt publikum, og i høst kan du se noen av våre medlemmers beste forestillinger. Assitej Norge jobber for å fremme profesjonell scenekunst for et ungt publikum og er forankret i FNs barnekonvensjon artikkel 31. Vi er opptatt av at barn og unge skal få oppleve scenekunst av aller beste kvalitet!