Pil til høyre.

Tilbake

Teaterlørdag Ung: The Crowd

Saturday

30

.

September

2023

12:00

Gymsalen

Status

0

100

Kjøp billett

"The Crowd" er en interaktiv lydteater forestilling. Publikum blir invitert opp på scenen og det finnes ingen sitteplasser. Alt foregår gjennom hodetelefonene som blir utdelt til publikum i det de kommer inn. "The Crowd" handler om det å være en blant mange, på godt og vondt. Forestillingen prøver å utfordre publikum til å ta stilling til sin egen deltagelse og reflekterer rundt de relasjoner vi skaper med fremmede mennesker og hvem vi er blant mange. Forestillingen varer i 45 min, men vi har en liten samtale med publikum etterpå som varer i 15 min.

Tekst & regi: Eva Rosemarijn og Lise Andrea
Musikk: Eva Rosemarijn
Scenografi: Irene Nessa Bjørnevik
Dramaturg: Morten Cranner

Takk til disse flotte menneskene som har hjulpet oss med sin stemme: Sarah Kaurin Jonassen, Ingvild Håkonsdatter Sivertsen, Christian Grøver Bendiksen, Nora Austad Sværen, Marie Kallevik Straume, Dona Kirikavi, Mathilde Hübert Ullum, Daniel Vassjø, Ida Sofie Straume, Andrea Ferkingstad, Kathrine Grooss Tendal, Mari Sund Bruseth, Andreas, Jonathan Fjeldheim, Agnes Stock, Ingvild Marie Glimsdal, Simon Søgnen Tveit, Christoffer Holm, Andreas Emil Lund, Sandra Bringsjord Pape.

Forestillingen er støttet av Danse og teatersentrum, Dramatikkens hus, Grenland Friteater, BIT prøverommet i Bergen, Oslo Teatersenter, Assitej (teaterlørdag UNG), Bergersenstiftelsen

Målgruppe: 13 år og oppover 

Arrangør: Teaterlørdag UNG