Tilbake

Teaterlørdag Ung: Lavaskogen med Ingrid Fiksdal

Saturday

11

.

March

2023

14:00

Gymsalen

Status

0

100

Kjøp billett

Lavaskogen Mystiske vesener gror ut av gulvet. De har krokete rygger, tentakler og nebb. De kryper og kravler og snurrer og sjangler. Kommer de fra en annen planet?

Lavaskogen er ei sanselig forestilling hvor tre dansere beveger seg i en haug av fargerike tekstiler. Publikum sitter på fire sider av scena og er tett på det som skjer. Danserne tar form som ulike vesener og beveger både sine egne kropper og tekstilscenografien på måter som skaper assosiasjoner til flere forskjellige landskaper og miljøer. I Lavaskogen er fokuset å gi barna en sanselig opplevelse som kan stimulere lyst til egen utforskende bevegelse. Som tematisk bakteppe for forestillinga ligger vår tids klimautfordringer og hvordan de påvirker landskapene vi lever i.

Konsept og koreografi: Ingri Fiksdal Koreografi og dans: Hawa Janlo, Mariama Fatou Kalley Slåttøy og Ole Marius Støle. Scenografi og kostyme: Fredrik Floen Lysdesign og teknikk: Christian Paulsen Musikk: Camilla Vatne Barratt-Due og Ådne Meisfjord Utsideøye: Kjell Moberg Produksjon og administrasjon: Eva Grainger, Ida Frømyr Borgen og Kristin Skiftun Produksjon og distribusjon: Nicole Schuchardt Produsert av Fiksdal dans stiftelse 

Coprodusert av Kloden teater Støttet av Norsk Kulturråd og Spenn Teaterlørdag Ung er produsert av Assitej Norge og Sentralen Ung med støtte fra Oslo Kommune.

Anbefalt Målgruppe: Barn 6 år og oppover
Fotokreditering: Simen Thornquist