Tilbake

Teaterlørdag UNG: "Økohelter" med Sticky

Saturday

05

.

February

2022

12:00

Gymsalen

Kjøp billett

Status

0

80

Økohelter
En altoppslukende danseforestilling for barn, som zoomer inn på de små skapningene over og under skogens bunn. Bli med inn i en mikroverden for de nysgjerrige, der vi lyser opp skogens heltemodige skapninger og deres superkrefter. Opplev dem vokse og vikle seg frem i en leken dans av sammenkoblinger. Etter hvert som livets vev i skogen avsløres, blir fellesskap sentralt for denne fantasifulle verdenen. Når skapningene har tatt deg på en reise, vil du kanskje se skogen med nye øyne? 

Passer for barn fra 6 år og deres familie. 

Konsept, koreografi og utøvelse:
Olivia Edginton, Maria Lothe, Ingvild Marstein Olsen, Hannah Parsons 

Kostymedesigner: Tanja Andreeva
Kostymeassistent: Celina Vimme
Scenografer: Baum & Leahy
Scenografiassistent: Damien Ajavon
Kunstnerisk veileder: Karstein Solli
Grafisk design: Maria Telle Brendmoe 

Finansiert av:
Norsk Kulturråd Fri Scenekunst Dans, Fond For Lyd og bilde, Spenn, Innlandet Fylkeskommune, FFUK, Hamar kommune 

Støttet av:
R.E.D. Residency Eina Danz, NORA Dans, Seanse, Unge Viken Teater, Hamar Teater, PS:Dans 

Mer info: www.marialothe.com/ecoheroes
Instagram: @ecoheroesdance

---

Assitej Norge og Sentralen UNG er stolte av å presentere Teaterlørdag UNG; hvor du kan oppleve fantastiske scenekunst-forestillinger for et ungt publikum én lørdag i måneden på Sentralen.

Assitej Norge er en del av verdens største nettverk innen scenekunst for et ungt publikum, og i høst kan du se noen av våre medlemmers beste forestillinger. Assitej Norge jobber for å fremme profesjonell scenekunst for et ungt publikum og er forankret i FNs barnekonvensjon artikkel 31. Vi er opptatt av at barn og unge skal få oppleve scenekunst av aller beste kvalitet!

-----

Grunnet Covid-19 har konserten begrenset kapasitet. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Obs! Dersom du bestiller 2 eller flere billetter blir du og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon. Vil man sitte med avstand, må man kjøpe billettene separat.

Velkommen!