Tilbake

Teaterlørdag UNG: I skogen med Beret Stølen

Saturday

30

.

October

2021

14:00

Gymsalen

Kjøp billett

Status

0

100

I skogen. Langt der inne. Bak denne. Gjennom og forbi. Bli med inn! Langt der inne. Hørte du noe? 

Dere får møte en danser og en musiker, som sammen tar oss med inn i en egen fantasiskog – en undrende, morsom, sansende og spennende forestilling. Du får høre, se og oppleve ulike rariteter, snodigheter og spennende ting som kanskje kan finnes i en skog. Det er ikke en historie som fortelles, men mange små møter og øyeblikk med bevegelse, musikk og lyder som vekker nysgjerrigheten og interessen. Inkludert en interaktiv del hvor barna kan få være med å utforske kulisser og rekvisitter.  

Idé, koreografi og kulisser: Beret Stølen.
Utøvere: Beret Stølen (dans), Thulani Maluleka (musikk). 

Støttet av Kulturrådet og Asker Kulturhus.

--

Assitej Norge og Sentralen UNG er stolte av å presentere Teaterlørdag UNG; hvor du kan oppleve fantastiske scenekunst-forestillinger for et ungt publikum én lørdag i måneden på Sentralen.

Assitej Norge er en del av verdens største nettverk innen scenekunst for et ungt publikum, og i høst kan du se noen av våre medlemmers beste forestillinger. Assitej Norge jobber for å fremme profesjonell scenekunst for et ungt publikum og er forankret i FNs barnekonvensjon artikkel 31. Vi er opptatt av at barn og unge skal få oppleve scenekunst av aller beste kvalitet!