Pil til høyre.

Tilbake

Teaterlørdag Ung: Furen i panna

Saturday

04

.

November

2023

12:00

Gymsalen

Status

0

100

Kjøp billett

"Furen i panna" er et barnestykke om tilhørighet og røtter. Olly (9 år) får vite at foreldrene skal skilles, og føler seg plutselig utenfor alt. Verden er blitt til kaos. Ollys rike indre liv og hennes sterke forbindelse til naturen blir hennes flukt, men samtidig det som hjelper henne å finne tilbake til seg selv og til samhørighet med de rundt henne. Vennskapet til nabogutten Stig, er også en konstant, som ingenting kan rokke ved.

Forestillingen er en kjærlighetserklæring til teateret, som magisk kunstform basert på innlevelse og fantasi. Fortellerformen er direkte, med flere metaperspektiv og åpen fiksjon. Formspråket er fysisk, rent og enkelt og ligner lek.

Med masse humor, fantasi, lek og empati forteller vi historien om Olly. "Furen i panna"er Ollys reise fra ensomhet og kaos tilbake til tilhørighet og trygghet. På veien lærer hun å si fra og å kjempe for det som betyr mest for henne. 

Stykket er utviklet på Dramatikkens Hus og produksjonen er støttet av Spenn.no, Fond For Utøvende Kunstnere, Nesodden Kommune og Fond for frilansere.

Målgruppe: 9-13år. 

Arrangør: Teaterlørdag UNG