Tilbake

Teaterlørdag UNG: "Frid i Skogen den grøne"

Saturday

02

.

April

2022

14:00

Gymsalen

Kjøp billett

Status

0

80

Eg er Frid.
Namnet mitt betyr fager, vakker eller fred.
Men eg er ikkje fager, eg er fæl.
Eg er ikkje fred heller, eg er ufred, bråk og leven.
Vil de likevel vere med meg på ei reise?
Kom, da. Kom. Kom! 

“Frid i skogen den grøne” er eit nyskrive eventyr av den kritikarroste forfattaren Sigmund Løvåsen og handlar om å reise eller flykte bort frå seg sjølv i søking etter noko anna enn det ein kjenner, på leit etter fellesskap og venskap. Forestillinga er ein samproduksjon mellom Margit Myhr og Riksscenen og hadde urpremiere på LilleRiksen 10. Oktober 2021. Frid i skogen den grøne blei produsert med stønad frå Fond for lyd og bilde, Fond for utøvende kunstnere og Norsk Kulturråd. 

Skodespel, dans og song: Margit Myhr
Manus: Sigmund Løvåsen
Regi: Jimmy Meurling
Komponist og musikar: Helga Myhr
Scenografi, kostyme og plakatdesign: Monica Valsø 

Har de nokon gong ridd på ein daud elg som brasar gjennom tett granskog så kvistane slår dykk i andletet, spindelvevet klistrar seg til armane dine og vinden bles håret ditt rett ut? Nei? Tenkte meg det. Eg er Frid i skogen den grøne, Frid fri som fugl.

---

Assitej Norge og Sentralen UNG er stolte av å presentere Teaterlørdag UNG; hvor du kan oppleve fantastiske scenekunst-forestillinger for et ungt publikum én lørdag i måneden på Sentralen.

Assitej Norge er en del av verdens største nettverk innen scenekunst for et ungt publikum, og i høst kan du se noen av våre medlemmers beste forestillinger. Assitej Norge jobber for å fremme profesjonell scenekunst for et ungt publikum og er forankret i FNs barnekonvensjon artikkel 31. Vi er opptatt av at barn og unge skal få oppleve scenekunst av aller beste kvalitet!

-----

Grunnet Covid-19 har konserten begrenset kapasitet. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Obs! Dersom du bestiller 2 eller flere billetter blir du og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon. Vil man sitte med avstand, må man kjøpe billettene separat.

Velkommen!