Tilbake

Sultanens sønn // Sommer på Sentralen

Saturday

13

.

August

2022

12:00

Gata

Kjøp billett

Status

Den kjente sjøfarerfamilien Crovetto blir invitert til Sultanens rike.

Langt utpå havet oppdager de at den yngste gutten, Pancho Crovetto, har gjemt seg med i lasten, og blir derfor med til Sultanens rike. Under et besøk hos Sultanen, blir lille Pancho utrolig nysgjerrig på Sultanens sønn, Al-Aziz, som ser ut til å gjemme en hemmelighet. Lille Pancho bestemmer seg for å finne ut hva slags hemmelighet Al-Aziz skjuler.

Forestillingen starter som en fortellerstund før en magisk glasskule og arabisk musikk bringer oss til der disse to karakterene møtes og deres reise i det å bli kjent utspiller seg videre med musikk, sang, sirkus og et flyvende teppe i et humørfylt og lekent samspill.

Musikeren Safaa Al-Saadi og nysirkusartisten Diego Belda har jobbet sammen siden 2005 og har nå skrevet, komponert og koreografert historien om Sultanens Sønn. Publikum vil få høre Safaa's egenkomponerte musikk, med røtter som strekker seg til gamle Mesopotamia, fremført på keyboard, tabla, tamburin og ney (arabisk fløyte). Av sirkusferdigheter vil publikum få oppleve balansering, objektmanipulasjon og sjonglering med glasskule, paraply, 5 baller og 3 hatter.

Arrangementet er gratis, og passer for barn mellom 3–12 år.

Hvor: I gata utenfor Sentralen, Øvre Slottsgate 3
Når: Lørdag 13. august kl. 12.00 og 14.00

Arrangementet er et samarbeid mellom Sentralen UNG og Oslo World.