Tilbake

Spring Awakening - En Broadwaymusikal - 28. august 15:00

Saturday

28

.

August

2021

15:00

Marmorsalen

Kjøp billett

Status

0

410

Velkommen til Spring Awakening - En Broadwaymusikal

Spring Awakening er en rockemusikal basert på et tysk teaterstykke fra 1891 av Frank Wedekind. Musikalen tok Broadway med storm i 2006 og vant hele åtte Tony-priser. 

Vi følger den unge gutten Melchior og andre ungdommer i et autoritært og religiøst miljø som støter på tabubelagte momenter som tenåringsseksualitet og følelser som er forvirrende, motstridende og vanskelige. De blir forelsket, opphisset og nysgjerrige, men sensur, foreldrekontroll og straff fratar dem sannheten og bidrar til at ungdommene må på egenhånd takle de utfordringene som er knyttet til det å bli voksen. Det foregår en generasjonskrig med viktige temaer som fremdeles er aktuell i dag! Dette er en musikal som vil treffe deg midt i hjertet med sitt brutale budskap.

27. august 2021 er det premiere på Tony Award-vinnende Broadwaymusikalen Spring Awakening. Produsert av KulturKlovnene, i samarbeid med Junibarn Productions og Sentralen UNG. 

En musikal av Steven Sater og Duncan Sheik / oversatt av Ragnar Olsen 

Medvirkende: Karl B. Steinland, Hedda A. Nystrøm, Henrik Valdermo, Amalie S. Kjelsrud, Jakob Helgheim, Juliane Solvang Danielsen, Oscar J. Madsen, Carl Herman Kringsjå, Trung Tong, Thale Henriette Kummeneje, Nora Aural, Nicoline Hordnes, Andreas F. Gundersen, Malene Stadaas, Martine V. Bondhus, Dovile Martinkute og Herman Brune Leikanger.
 

Produsent: Nina Tran
Produksjonsassistent: Vivienne Johansen
Regissør: Thuy-Linda Luu
Musikalsk leder: Marius Olsson
Koreograf: Synne Eriksen
Art Director og fotograf: Phuong Costello
Sangpedagog: Hauk J. Røsten og Lucas Hoang
Kostymeansvarlig: Martha Bjerkli
Scenograf: Thy Nguyen


Følg facebook-eventet her

Varighet: 2,5 timer
Priser fra 250 kr
Passer for 14 år +

Siden stykket inneholder blant annet scener med sex, grovt språk og selvmord, er det satt 14 årsgrense. Kjøpte billetter refunderes ikke.

Velkommen til forestilling på Sentralen! 

---

Obs! Salen er delt inn i 3 seksjoner av hensyn til smittevern; enkelt-seter, par-seter og tre-seter. Dersom du velger par/tre-seter til deg og ditt følge, fordrer det at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon som utelukker krav om 1 meter avstand mellom dere.

Makskapasitet for disse forestillingene er 200 personer. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjonen lagres i inntil 10 dager etter avholdt arrangement. Din informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.