Pil til høyre.

Tilbake

Soul Sessions Oslo Open Practice

Sunday

29

.

October

2023

16:00

Gymsalen

Gratis

Status

Kjøp billett

Soul Sessions Oslo Open Practice

Hver eneste søndag inviterer Soul Sessions Oslo til danseøving fra klokken 16:00 til 19:00 (evt. tidsendringer annonseres på facebook-arrangementet)

Soul Sessions Open Practice er for alle som trenger et sted å danse fra seg og trene, uansett stil, nivå og alder. Her er det plass til å trene på alt fra fingertutting til windmill!

Det er alltid mange dyktige dansere på trening, og for deg som har lyst til å utvikle deg, er det en gyllen mulighet til å kunne utveksle og be om tips og hjelp. Hver trening har vi dessuten forskjellige dyktige dansere på plass for å veilede de som ønsker det.


Det er GRATIS!
Man må være medlem for å trene, og det er gratis og uforpliktende å bli medlem. Meld deg inn på hjemmesiden vår!

Følg med Facebook og Instagram for detaljert info som kommer fortløpende. Lurer du på noe? Send oss en melding eller skriv på facebook-arrangementet, så svarer vi så fort vi kan! Du kan også sende oss en e-post på post@soulsessionsoslo.com

_________________________________________________________

Come dance, inspire and get inspired!

Soul Sessions open practice is for everyone in need of a place to dance and practise, no matter your level, style or age.

There are always experienced dancers at the practice, so if you wanna evolve as a dancer, this is the perfect place to exchange and ask for tips and help.At every practice there will be a skilled dancer to guide those who wish for it.

WHEN?
Sundays 16:00 - 19:00
(time changes are announced on the event)

STYLE?
All styles

PLACE?
SentralenRoom: «Gymsalen», floor 4+Address: Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo

PRICE?
It's FREE!
You need to be a member to practice. It is free and noncommittal to become a member. Join at our webpage!

Follow us here on Facebook and Instagram for updated information.Don't be afraid to send us a message, or ask on the event wall if you have questions. You can also email us at post@soulsessionsoslo.com

Arrangør: Soul Sessions Oslo