Tilbake

Soul Sessions Oslo Open Practice

Sunday

06

.

August

2023

16:00

Gymsalen

Gratis

Status

Kjøp billett

Soul Sessions Oslo Open Practice

Hver eneste søndag inviterer Soul Sessions Oslo til danseøving fra klokken 16:00 til 19:00 (evt. tidsendringer annonseres på facebook-arrangementet)

Soul Sessions Open Practice er for alle som trenger et sted å danse fra seg og trene, uansett stil, nivå og alder. Her er det plass til å trene på alt fra fingertutting til windmill!

Det er alltid mange dyktige dansere på trening, og for deg som har lyst til å utvikle deg, er det en gyllen mulighet til å kunne utveksle og be om tips og hjelp. Hver trening har vi dessuten forskjellige dyktige dansere på plass for å veilede de som ønsker det.


Det er GRATIS!
Man må være medlem for å trene, og det er gratis og uforpliktende å bli medlem. Meld deg inn på hjemmesiden vår: www.soulsessionsoslo.com/bli-medlem/

Følg med Facebook og Instagram for detaljert info som kommer fortløpende. Lurer du på noe? Send oss en melding eller spør under, så svarer vi så fort vi kan!

_________________________________________________________
Come dance, inspire and get inspired!

Soul Sessions open practice is for everyone in need of a place to dance and practise, no matter your level, style or age.

There are always experienced dancers at the practice, so if you wanna evolve as a dancer, this is the perfect place to exchange and ask for tips and help.At every practice there will be a skilled dancer to guide those who wish for it.

WHEN?
Sundays 16:00 - 19:00
(time changes are announced on the event)

STYLE?
All styles

PLACE?
SentralenRoom: «Gymsalen», floor 4+Address: Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo

PRICE?
It's FREE!
You need to be a member to practice. It is free and noncommittal to become a member. Join at our webpage:
www.soulsessionsoslo.com/bli-medlem/

Follow us here on Facebook and Instagram for updated information.Don't be afraid to send us a message, or ask on the event wall if you have questions. You can also email us at post@soulsessionsoslo.com