Tilbake

Sommerkonserter med Minimusikk - Nattergalen

Saturday

24

.

July

2021

12:00

Vindushjørnet

Kjøp billett

Status

0

105

Historien om Nattergalen, fuglen som sang så vakkert at selv Keiseren måtte gråte, har gledet både barn og voksne gjennom flere generasjoner. I H. C. Andersens eventyr blir sangfuglen elsket og forgudet både på palasset og i landsbyen, helt til den blir erstattet av en mekanisk kunstfugl som kan synge akkurat den samme sangen, bare hvor man vil og når man vil.

Eventyret er like aktuelt i dag som det var da H. C. Andersen skrev for 177 år siden. Og kanskje til og med enda mer. Vi mottar impulser fra alle kanter til en hver tid, og stillheten har blitt en sjelden vare. Hva gjør dette med oss? Keiseren hadde én kunstfugl. I dag er de overalt.
Oppdag H. C. Andersens fortelling på nytt i denne nykomponerte eventyrkonserten.
Fire musikere og skuespillere inviterer publikum inn en fargerik eventyrverden med fiolinspill, humor, og litt alvor.

Konserten er basert på forestillingen med samme navn som ble spilt på Miniøyas satsing «Minimusikk» i 2020.

Medvirkende:

Even Gutsveen
Stinius Maurstad
Ingeborg Mantor
Jacob Beranek Hvattum

---

Grunnet Covid-19 har konserten begrenset kapasitet. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Obs! Salkartet er veiledende. Dersom du bestiller 2 eller flere billetter vil vi forsøke å plassere deg og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon.

VELKOMMEN!