Tilbake

Sommerkonserter med Minimusikk - Hildegunns Panda Trio

Saturday

17

.

July

2021

14:00

Vindushjørnet

Kjøp billett

Status

0

105

På denne konserten får du møte Hildegunn, vennene hennes Olav og Niclas, og får høre en god historie og mye fin musikk. I en intim og rolig ramme, der publikum sitter tett på scenen, tar musikerne oss med ut i Pandaens verden.

Hildegunn Øiseth (trompet/bukkehorn/fløyte/fortelling)
Olav Torget (gitar)
Elisabeth Vannebo (tuba)

Forestillingen er en bearbeiding av Hildegunn Øiseths bestillingsverk «Panda», som ble spilt på Trondheim Jazzfest 2019. Konserten er laget for Minimusikk og produsert av jazzmusiker og tidligere Rikskonsertene-produsent Torstein Ellingsen. Minimusikk mottar støtte fra Kulturrådet og presenteres av Miniøya i samarbeid med Sentralen UNG.

---

Grunnet Covid-19 har konserten begrenset kapasitet. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Obs! Salkartet er veiledende. Dersom du bestiller 2 eller flere billetter vil vi forsøke å plassere deg og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon.

VELKOMMEN!