Tilbake

Rules of Behaviour VI – Det Norske Blåseensemble og Michael Wollny

Friday

30

.

September

2022

19:30

Forstanderskapssalen

Kjøp billett

Status

0

265

Bli med på en bokstavelig talt unik konsertopplevelse når en kammergruppe fra Det Norske Blåseensemble improviserer frem ny musikk sammen med en av Europas fremste jazzpianister.  

På denne konserten står det ingenting på programmet. Det betyr ikke en time stillhet. Bare at musikken ikke er komponert enda. Det blir den først når konserten starter. For det skjer nemlig noe helt spesielt når det ikke er så mye tid til å tenke. Når noter ikke kan viskes bort eller byttes ut. Sansene tar styringen. Nye melodier, klanger og overganger dukker opp. Med magiske Michael Wollny.

Dette blir den sjette konserten i Rules of Behaviour-serien. Alle i tett samarbeid med den fantastiske, tyske jazzpianisten Michael Wollny og kurator Geir Lysne. Alle møtt med strålende tilbakemeldinger. Navnet er inspirert av hvordan fugler flyr i flokk. Det kan se tilfeldig ut, men det er noen underliggende strukturer og systemer som gjør det mulig for musikerne å bevege seg i samme retning. Helt uten ord.

Anbefalt Målgruppe: Unge voksne og voksne som er interessert i alle typer musikk, og som liker å utfordre seg selv. Jazzinteresserte.

Fotokreditering: Stein Johnsen / Contentvideo.no