Tilbake

Radar Booking presenterer: Cockroach Clan - EKSTRAKONSERT

Thursday

24

.

June

2021

20:30

Marmorsalen

Kjøp billett

Status

0

265

Radar Booking presenterer: Cockroach Clan x2
Innslipp: 18:30
EKSTRAKONSERT: 20:30

Obs: Kun 50 plasser!

---

Etter å ha vært tvunget til å flytte konserten to ganger grunnet Covid, er Cockroach Clan egentlig klare for å innta Sentralen!

Denne gang blir det mer eksklusivt enn noen sinne, med kun 50 nummererte sitteplasser i salen. En helt unik mulighet til å oppleve disse legendene i en intim og annerledes setting.

Cockroach Clan er et av Norges lengst eksisterende punkrock-band. De hadde sitt utspring på 90-tallets sjølrådige Lillehammer-scene, et miljø hvor storbyenes sjangerkontroll aldri fikk bryte gjennom barrikadene.

De ga ut tre skiver på Progress Records, var med på en haug av samleskiver, i tillegg til å bidra på de gromme hyllestskivene til Jokke, Backstreet Girls og Knutsen & Ludvigsen.

Siden den gang har bandet forblitt en salig smørje av vittige melodier, street-punk med en twist, ståltupp med humor, snaue øyeblikk av jungle pop pælma i ei kjøttkvern, og tidvis et grettent trappetroll fanga i Eschers «Relativity».

Bedre illustrert: Hør på låtene og bli dritglad og kjempesinna på en gang!
En forbausende herlig blanding av primitive naturdrifter.

Dette blir RÅTT!

---

Obs! Dørene åpner en halvtime før konsertstart. Dersom du bestiller 2 eller flere billetter blir du og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon. Vil man sitte med avstand, må man kjøpe billettene separat.

18års aldersgrense, send mail til post@sentralen.no for spørsmål om vergeordningen!

Velkommen til konsert på Sentralen 24.juni!